На Вінниччині виявили ймовірне місце незаконного видобування копалин

Спеціалісти Державної екологічної інспекції у Вінницькій області під час при рейдової перевірки виявили ймовірне місце незаконного видобування надр на території Джуринської сільської ради біля села Вербівка.

Як повідомляють у екоінспекції, було виявлено малотонажний вантажний автомобіль ІFA, завантажений корисною копалиною за зовнішніми ознаками схожої на вапняк. Автомобіль рухався із штольні в напрямку розміщеного біля побудованої естакади вантажного автомобіля КамАЗ. Водій, який був за кермом автомобіля ІFA, відмовився надавати будь-які пояснення та зник в напрямку штольні.

Для з’ясування обставин та встановлення особи водія вантажного автомобіля по лінії 102 викликали слідчу оперативну групу Жмеринського райвідділу поліції. Правоохоронці  спільно з спеціалістами Інспекції обстежили частину штольні та виявили ймовірне місце незаконного видобутку корисної копалини, а також особисті речі правопорушників.

За інформацією правоохоронних органів по даному факту розпочато досудове розслідування в кримінальному провадженні за ст. 240 ККУ. 

Фото: пресслужба Державної екологічної інспекції у Вінницькій області


Переглядів: 3036
Поширень: 0

Останні новини