До Вінниці прибули 9 генераторів від МЗС Німеччини

26 червня до Вінниці прибув перший вантаж у рамках 5-го траншу гуманітарної допомоги від Міністерства іноземних справ Німеччини, Посольства Німеччини в Києві та Німецького товариства міжнародного співробітництва «GIZ». Вантаж складається з 9 генераторів різної потужності. Про це на своїй сторінці у фейсбук та телеграм-каналі повідомив міський голова Сергій Моргунов.

«Серед них три – по 150 кВт, два – по 100 кВт, а чотири розраховані на 60 кВт. Вони підуть на потреби установ критичної інфраструктури міста. Очікуємо на постачання ще 4 генераторів, два з яких – високопотужні – по 300 кВт», – написав Сергій Моргунов.

Загалом у рамках цього траншу Вінниця отримає 13 потужних генераторів: 2 по 300 кВт, 3 по 150 кВт, 3 по 100 кВт та 5 по 60 кВт. Наступна поставка очікується найближчим часом.

Міський голова подякував закордонним партнерам за постійну підтримку, яку з початку повномасштабної агресії відчуває Вінниця та наголосив, що отримані генератори підсилять енергонезалежність нашої громади.

«Маємо бути готовими до аварійних ситуацій, які можуть виникнути під час опалювального сезону. Для цього готуємо необхідну кількість генераторів, щоб пережити холодну пору, навіть в надзвичайних ситуаціях. Дякуємо МЗС Німеччини за допомогу Вінниці!» – зазначив Сергій Моргунов.



Переглядів: 1144
Поширень: 0

Останні новини