Важливо! 30 червня добігає кінця термін подання проєктів на конкурс «Бюджет громадських ініціатив Вінницької міської територіальної громади»

Термін подання проєктів на конкурс «Бюджет громадських ініціатив Вінницької міської територіальної громади» добігає кінця. 30 червня – останній день, щоб взяти у ньому участь. Наразі від активних вінничан надійшло вже 21 проєкт. Про це на своїх сторінках у фесбуці та телеграм-каналі повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

Попри війну у Вінниці продовжують допомагати жителям реалізовувати власні суспільно-корисні проєкти. Перший необхідний крок – подати свої задуми на конкурс «Бюджет громадських ініціатив».

«Подача документів триває з 1 червня. За цей час 21 учасник запропонував свої ідеї. Чимало з них пов’язані з удосконаленням інфраструктури, зокрема будівництвом спортивних та ігрових майданчиків, пішохідних алей тощо. За рахунок цих проектів ми бачимо запит вінничан, розуміємо, що люди хочуть змінити чи реалізувати в своїй громаді. Хто має наміри запропонувати свою ідею на конкурс, покваптесь», – зазначив очільник громади.

«Зараз не час робити паузу. Адже від нашої активності залежить, в який дім повернуться Захисники та Захисниці після перемоги та комфортні умови для проживання усіх мешканців громади, – додала начальниця інформаційно-аналітичного відділу департаменту правової політики та якості ВМР Наталія Малецька. – Впевнені, 21 ідея, яка надійшла станом на цю годину, не межа».

З слів Наталії Малецької, вінничани проявляють притаманну їм креативність та небайдужість. З-поміж запропонованих вирізняється проєкт на підтримку дітей, чиї батьки сьогодні боронять нашу Батьківщину. Він передбачає формування у малечі навичок, які допоможуть формувати стресостійкість в умовах війни.

До речі, на дітей та їхній розвиток спрямована переважна більшість ідей, які надійшли останніми днями. Це і облаштування майданчика на вулиці Келецькій, і встановлення антивандальних тенісних столів на Старому місті тощо.

З усіма проєктами, що вже надійшли на конкурс, можна ознайомитися за посиланням: http://surl.li/invfe

Нагадаємо, ідеї-переможці будуть реалізовані у 2024 році.

Проєкти можна подати на всеукраїнську платформу електронної демократії e-DEM https://budget.e-dem.ua/0510100000 або на електронну скриньку міської ради vinrada@vmr.gov.ua.

А також у паперовому вигляді за адресою м. Вінниця, вул. Соборна, 59, приміщення Вінницької міської ради – відділ звернень.

Усі ідеї будуть оперативно опрацьовані, і вже у вересні розпочнеться голосування.


Теги: Вінниця

Переглядів: 1404
Поширень: 0

Останні новини