Як вибрати найкращу букмекерські контори України

https://unsplash.com/photos/_UeY8aTI6d0

Ринок букмекерських контор може похвалитися широким асортиментом пропонованих майданчиків. Але як зорієнтуватися та вибрати те, що підійде для ставок на спорт саме вам?

Ми пропонуємо список, до якого включені лучшие букмекеры в Украине, а також критерії, за якими варто обирати БК.

Хто входить у топ-лист

Серед кращих брендів, доступних українським беттерам, можна знайти:

Parimatch. БК з багаторічним досвідом в індустрії, широким вибором спортивних дисциплін та можливістю виводити гроші протягом 24 годин; Vbet. Букмекер, який пропонує фрібети новим клієнтам, а також багатий вибір платіжних методів; GG Bet. Пропонує високі коефіцієнти, а також можливість розраховуватися біткоїном; Marathon Bet. Букмекер в арсеналі має понад 200 баскетбольних ринків, а також нульову маржу на видатні події; Leon. БК пропонує бонус на депозит, що дорівнює 50% від вкладеної суми.

І перерахованими букмекерами топ, який підійде беттерам з України, не обмежується. Як говорить CasinoBonusFinder Product Owner — Tony Sloterman — із запропонованим списком шанувальників азарту чекають тривалі муки вибору, але дуже приємного та перспективного вибору.

Але, щоб полегшити пошук оптимального майданчика, ми пропонуємо список критеріїв, від яких варто відштовхуватися, приймаючи рішення.

Вибір спортивних дисциплін

Чим їх більше, тим перспективнішою виявляється БК. Звичайно, якщо ви шанувальник виключно футболу або хокею, вам може бути достатньо лише цих ринків. Але якщо ви є вболівальником багатьох напрямків, уважно вивчіть лінії.

Кращі букмекерські контори надають можливість ставити не лише на футбол, хокей та баскетбол, а й на:

бокс; фігурне катання; футзал; плавання; волейбол; кінські стрибки; гольф; кіберспортивні дисципліни і навіть на події, не пов'язані зі спортом, — політика, шоу-бізнес, економіка.

Коефіцієнти

Коефіцієнт - це число, на яке множиться ставка. Твір буде сумою кінцевого виграшу.

Чим коефіцієнти вищі, тим вигідніше беттеру. Але спортивним уболівальникам, які тільки освоюють тоталізатор, слід, перш ніж орієнтуватися цей параметр, знати важливу закономірність. Чим вища ймовірність певного результату, тим нижчий коефіцієнт на нього.

Маржа

Маржа — це відсоток коефіцієнта, який БК відраховує на свою користь.

Якщо, наприклад, коефіцієнт дорівнює 2, а маржа - 5% від нього, то сума ставки помножиться на різницю (2 - 5%), тобто на (2 - 0,1). Таким чином, при сумі ставки в 10 євро виграш розраховуватиметься за формулою 10*1,9.

Отже, чим маржа менше, тим більше фінансових переваг у беттера.

Варіанти ставок

Всі БК пропонують прематчеві ставки - парі до початку події. І лише найкращі букмекерські контори дають можливість ставити під час зустрічі — в режимі live.

У лайв-ставок, як правило, вищі коефіцієнти, ніж у парі в прематчі.

Наявність прямих ефірів

Хороші букмекери надають беттерам не лише можливість робити лайв-ставки, а й спостерігати за зустріччю у трансляції безпосередньо на сайті. Таким чином, беттер не доводиться переміщатися з сайту на сайт, щоб приймати рішення в режимі live.

Мобільні програми

Чи має БК софт для смартфона? Чи відповідає його функціонал десктопному прототипу? Відповіді на ці питання є важливими для беттерів, які звикли діяти на ходу.

Бонуси БК

Кращі букмекери України надають своїм клієнтам різноманітні бонуси. Беттери можуть розраховувати на:

фрібети - безкоштовні ставки; страховку ставки - повернення суми парі у разі програшу; кешбеки — регулярне повернення коштів, витрачених на заклад; гроші на депозити — відсотки від грошей, якими вони поповнили банкролл; реферальні програми – подарунки за запрошення друзів

Також, вибираючи букмекерську контору, варто переконатися, що вона працює за ліцензією, що у списку платіжні


Переглядів: 1285
Поширень: 0

Останні новини