За добу на Вінниччині розшукали та повернули додому трьох зниклих дітей

Працівники поліції знайшли та повернули додому 11-річного Тараса із Вінницького району, 14-річного Миколу із Жмеринського району та 16-річну Вікторію із Вінниці, які 27 червня залишили свої домівки.

Як повідомляє пресслужба ГУНП у ВІнницькій області, 27 червня о 15.30 до поліції звернулась мати та повідомила, що її син, 11-річний Тарас пішов з дому у невідомому напряму та місце його перебування невідоме. Він не взяв свій телефон й рідні не можуть його знайти. 

Поліцейськими були задіяні усі можливі оперативно-розшукові заходи: орієнтували групи швидкого реагування, зібрали на пошуки особовий склад підрозділу, залучили кінологів, поширили інформацію про зниклу дитину у месерджерах громади. Обстежили ліси, посадки, прилеглу територію сіл Агрономічне та Бохоники.

Завдяки злагодженій роботі поліцейських близько 21.00 Тараса розшукали і повернули додому до батьків.

Про відсутність 14-річного Миколи зі Жмеринського району о 18.27 поліцейським повідомив двоюрідний брат хлопця. Микола із собою не взяв мобільного телефону і його місце перебування було невідоме рідним.

По тривозі підняли весь особовий склад Жмеринського районного відділу поліції, результат - за годину сина повернули матері. Як виявилось, Микола вирішив поїхати в гості до батька у м. Жмеринку. 

16-річну Вікторію із обласного центру почали шукати поліцейські близько 23.40. Батько дівчини розповів правоохоронцям, що донька зателефонувала і повідомила про те, що не повернеться додому. Після цієї розмови на телефонні дзвінки не відповідала. На пошуки орієнтували всі екіпажі міста, зібрали особовий склад підрозділу.

Розшукали дівчину близько третьої ночі. Як з’ясувалось, через сварку з батьками дівчина вирішила залишитись на вулиці.

Для уникнення подібних ситуацій надалі, з дітьми ювенальні поліцейські провели профілактичні бесіди та пояснили, які загрози можуть їх підстерігати через таку поведінку.

Фото: Нацполіція Вінниччини


Теги: розшук

Переглядів: 1224
Поширень: 0

Останні новини