Навчитися програмувати та отримати сертифікат від Гарварду стає реально у Вінниці

У Вінниці стартує всеукраїнський освітній проект Technology nation з безкоштовного вивчення основ програмування. Організатором проекту є Фонд BrainBasket.

Проект Technology Nation має статус всеукраїнського та проходить одразу в 10 містах України, зокрема у Вінниці. Протягом 4-х місяців попередньо відібрані учасники проекту будуть опановувати основи програмування за курсом CS50 від Гарвардського університету, який вважається одним з кращих у світі. Учасники проекту, які успішно складуть фінальний екзамен, мають змогу отримати оригінальні сертифікати від Гарвардського університету.

Заняття проходять двічі на тиждень у форматі змішаного навчання, що передбачає самостійну роботу з лекційним матеріалом вдома та практичні заняття в навчальних хабах BrainBasket. Досвідчені ментори Фонду допомагають слухачам знайти відповіді на всі запитання.

Проект реалізується завдяки підтримці Міжнародного фонду «Відродження». Участь у проекті є безкоштовною і не вимагає попередніх технічних навичок та знань.

Довідково:

Фонд BrainBasket є некомерційною організацією, мета якої – сприяти розвитку освіти українців в сфері ІТ. Фонд було засновано в 2014 році з візією об’єднання зусиль всіх гравців ІТ-індустрії для підготовки 100 000 програмістів до 2020 року.

Міжнародний фонд «Відродження», заснований Джорджем Соросом, є однією з найбільших благодійних фундацій в Україні. Місія Фонду – розвивати відкрите суспільство в Україні на основі демократичних цінностей. Фінансову підтримку фонд отримує від Фундацій Відкритого Суспільства, а також від міжнародних донорів та окремих українських і закордонних організацій і громадян.



Переглядів: 2785
Поширень: 1

Останні новини