У Вінниці навчають надавати першу домедичну допомогу на безкоштовних тренінгах: як взяти участь

Навчально-тренувальний центр тактичної медицини КоЛеСо у Вінниці проводить одноденні тренінги з основ першої домедичної допомоги пораненим ASM TCCC. Навчання безкоштовні.

Бути готовим до надзвичайних ситуацій та вміти надавати першу допомогу - одна з найнеобхідніших навичок під час війни, не лише для військових, але й для цивільних. У Вінниці всі охочі можуть взяти учать у безкоштовному тренінгу, перейняти досвід професійних медиків та навчитися основам домедичної допомоги.

Заняття проводяться за алгоритмом КоЛеСо (українська адаптація натівського алгоритму MARCH) міжнародного протоколу тактичної бойової допомоги пораненим TCCC ASM (All Service Members). 

Тренінги проходять під керівництвом медиків із досвідом роботи на передовій, за адресою вул. Чехова, 11 (будівля автошколи ТСО, 1 поверх).

Реєстрація за ПОСИЛАННЯМ.

Заняття передбачає максимум практики, тому учасникам слід одягнути зручний одяг та взуття. З собою потрібно мати воду, перекус і записник. Всі необхідні матеріали для занять надає Центр.

Контактна інформація:

телефон: 0995257958; офіційні сторінки у соцмережах: Інстаграм, Фейсбук

Довідково: 

КоЛеСо – кров, легені, серце – українська абревіатура, що допомагає чітко запам'ятати послідовність дій домедичної допомоги, ціль якої підтримати життя пораненого, щоб він не втрачав кров і не припиняв дихати.



Переглядів: 1014
Поширень: 0

Останні новини