На Вінниччині сталася автопригода, внаслідок якої травмувалась 8-річна дівчинка: поліцейські Бершаді розпочали досудове розслідування

8 липня сталась дорожньо-транспортна пригода за участі автомобілів Daewoo Lanos та Skoda. У результаті аварії 8-річна пасажирка автомобіля Skoda отримала тілесні ушкодження та госпіталізована до лікарні. Слідчі встановлюють обставини та причини події.

Дорожньо-транспортна пригода сталась в Бершадській територіальній громаді 8 липня о 21.50.

За попередньою інформацією слідства, 55-річний водій керуючи автомобілем Daewoo Lanos, здійснив виїзд на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем Skoda.

Внаслідок ДТП 8-річна дівчинка отримала тілесні ушкодження та була доставлена до місцевої лікарні. Загрози її життю немає.

У водіїв здійснено забір крові на стан алкогольного сп'яніння. Автомобілі поміщені на арештмайданчик.

За фактом автопригоди відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

За таке правопорушення передбачено покарання - до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.



Переглядів: 786
Поширень: 0

Останні новини