Спортсмен з Вінниці Володимир Обухівський потрапив у ТОП-20 Чемпіонату Європи з велосипедного спорту

Змагання проходили в м. Анадія (Португалія) з 6 по 9 липня. До збірної України на них кваліфікувався й вінничанин – Володимир Обухівський. Юний спортсмен посів 11 місце в гонці Cross-country team relay (естафетна командна гонка).

Володимир уже 6-й рік займається у Вінницькій дитячо-юнацькій спортивній школі №3. Тренують його Надія Коваленко та Володимир Липкань.

Як розповіла наставниця, попри ще зовсім молодий вік – Володимиру лише 17-ть – він вже має високі досягнення. Є Кандидатом у майстри спорту, призером багатьох чемпіонатів України. А цьогоріч вперше спробував свої сили на міжнародних змаганнях. Спочатку - це був Кубок Світу, де виборов високе рейтингове місце (36-те), а тепер найвищий рівень у його спортивній кар’єрі – Чемпіонат Європи з велоспорту «маунтенбайк».

«Одинадцяте – це дуже гарне місце для першого разу. Рівень змагань був надзвичайно високим. Тут дуже технічні траси. Треба долати трампліни: стрибнути два метра в довжину і півтора – у висоту. Але Володимир у нас такий, завжди вірить у себе. Перед початком змагань сказав: «Я все зможу, все зроблю». І дотримав свого слова», – каже тренерка Надія Коваленко.

З її слів, у Володимира досить потужний потенціал. Це лише початок, адже незабаром на нього чекають основні змагання, серед яких Чемпіонат України.


Теги: Спорт

Переглядів: 1100
Поширень: 0

Останні новини