У Вінниці для дітей влаштували активний відпочинок в аквапарку у межах акції “Діти мають право на дитинство”

З користю для здоров’я та гарним настроєм, вчора 11 липня, проводили час діти у аквапарку “Маяк”.

Дозвілля для малечі організувала команда Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу у межах акції “Діти мають право на дитинство”.

Як розповів координатор МКГШ та депутат Вінницької міської ради Дмитро Мира, акція “Діти мають право на дитинство” стартувала ще у червні. Відтоді у Вінниці провели вже чотири заходи для дітей різного віку, де вони весело та активно проводять дозвілля. В аквапарку було близько 100 відвідувачів - від немовлят до підлітків, а також супроводжуючі батьки.

“Міський голова Сергій Моргунов ініціював проведення розваг для дітей, адже вони заслуговують на щасливе життя попри війну, втрати та розруху. Діти дуже пропускають через себе негатив і щоб вони залишалися веселими та бадьорими, ми докладаємо максимум зусиль. Сьогодні серед зареєстрованих учасників є діти захисників та захисниць України, а також діти з числа внутрішньо переміщених осіб, з багатодітних сімей і діти-сироти та напівсироти”, — розповів Дмитро Мира.

Співорганізатор заходу в аквапарку - координатор Гумштабу та депутат міськради Вячеслав Терліковський додав, що попереду буде ще чимало цікавих ініціатив

“Цей захід ми організували в межах роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу. Власне, звернулися до спортивного комплексу “Маяк”, який входить у групу компаній "Вінницький завод "Маяк” і безкоштовно організували для малечі дозвілля. Зважаючи на війну, маємо всіма способами створювати гарний настрій дітям, давати їм можливість відпочити та насолодитися літом. Позитивні емоції та сміх, який зараз вирує у басейні, підтверджує, що це має велике значення для наших дітей. Вони мають бути щасливі і ми будемо робити для цього все можливе”, — сказав Вячеслав Терліковський.

Маленька Серафима чекала на похід в аквапарк з нетерпінням і з самого ранку була готова повеселитися.

“Я обожнюю плавати і мені тут дуже сподобалося. Вже навіть подружилася з дівчатками. Це дуже класний день!”, — сказала дівчинка.

Нагадаємо, минулого тижня теж відбувся культурний захід для наймолодших в межах роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу. Для хлопчиків і дівчаток організували похід до кінотеатру "Cinema Citi" на мультфільм "Стихії". Загалом, участь в акції взяли 200 дітей з родинами: це були діти-переселенці, діти захисників чи захисниць України, діти з багатодітних сімей, а також діти-сироти чи напівсироти.

Раніше, у червні, діти також каталися на катамаранах по Південному Бугу та атракціонах в Центральному парку імені Миколи Леонтовича в межах акції “Діти мають право на дитинство”.


Переглядів: 1108
Поширень: 0

Останні новини