У Вінниці провели лекцію про інженерію хмарних технологій для молоді

Вчора, 12 липня, у Вінниці відбувся освітній захід для молоді. Провідні фахівці EPAM Ukraine проводили лекцію на тему “Майбутнє вже тут: інженер хмарних технологій” для 25 молодих та талановитих вінничан. Ініціювали подію фахівці відділу молодіжної політики Вінницької міської ради.

У ролі спікера був Олексій Іванов - видатний DevOps-інженер та керівник Cloud-практики в EPAM University. Він розкрив суть роботи інженера хмарних технологій в сучасному світі й пролив світло на технологічний стек, пов'язаний з цією професією. Під час лекції також зайшла мова про сучасні тренди у галузі хмарних технологій та найефективніші інструменти й рішення, що використовуються в EPAM Ukraine.

Як зазначила начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак, зустріч із висококваліфікованими фахівцями дала учасникам можливість розширити свої горизонти і визначити свої цілі у сфері ІТ.

“Ми вдячні команді EPAM Ukraine за неймовірну можливість побачити майбутнє вже сьогодні. Цілком можливо, що серед учасників цієї зустрічі були майбутні лідери в галузі інженерії хмарних технологій!" - сказала Юлія Мончак.

Учасники лекції обговорювали також потенційні проблеми, з якими можуть зіткнутися фахівці цієї галузі.

"Зустріч з експертами компанії EPAM Ukraine - це незабутній досвід. Я отримав велику порцію мотивації, інсайтів та знань, які надихнули мене розглянути інженерію хмарних технологій, як перспективну кар'єрну галузь", - поділився враженнями один з учасників заходу Євгеній Балакер.



Переглядів: 1273
Поширень: 0

Останні новини