Мер Вінниці Сергій Моргунов розповів про нового резидента Промислової долини

У Вінницькій промисловій долині завершилося будівництво розподільчого центру Корпорації ROSHEN. Це великий логістичний комплекс з сучасною транспортною розв’язкою. Площа приміщення складає понад 30 тисяч м2. На цьому підприємстві вчора, 13 липня, побував міський голова Вінниці Сергій Моргунов.

Товари з нового розподільчого комплексу роз'їжджаються не тільки по Україні, а й в різні куточки світу.

"Вінницька промислова долина, яка отримала нове дихання після того, як ми побудували в 2020 році по Гонти та Енергетичній нові дороги, поповнилася новим резидентом. Наразі тут вже працевлаштовано більше 100 людей, але незабаром тут зможе працювати понад 400 мешканців міста. А загалом на всіх заводах компанії, які розташовані у Вінниці, роботу мають близько 3000 людей. Розподільчий центр збудований за найсучаснішими технологіями. Тут автоматизовані складські приміщення зі сталою температурою, новітнім обладнанням та якісною протипожежною системою. Одночасно тут може завантажуватись 24 фури, — розповів Сергій Моргунов. — Все відбувається швидко і злагоджено. Зі сторони здається, що поміж стелажами працюють роботи, але насправді карами керують люди, які чітко рухаються за алгоритмами, періодично сканують коди, підіймаються на висоту п'ятиповерхового будинку, підхоплюють палети, знімають, завантажують – робота кипить…”

Міський голова Вінниці наголосив, що такі підприємства є потужними опорами економіки як міста, так і всієї країни. Тож місто й надалі сприятиме розвитку належних умов для того, щоб залучати інвестиції та зміцнювати конкурентоспроможність громади.

“Вони не тільки сплачують податки та забезпечують робочими місцями та гідними зарплатами людей, а й підтримують ЗСУ – з кожної зарплатні відраховують 1,5% військового збору, займаються благодійністю. Розвиток Промислової долини триває. Тут будується ще два підприємства. І я вдячний усім інвесторам, які мають довіру до Вінниці й продовжують інвестувати кошти у зведення таких потужних об'єктів на території нашого міста”, — додав він.



Переглядів: 1416
Поширень: 0

Останні новини