У Вінниці видають продуктові пакунки для родин, у яких є діти з інвалідністю

Вчора, 14 липня, у межах ініціативи «Вінничани важливі», започаткованої міським головою Сергієм Моргуновим, фахівці департаменту соціальної політики за підтримки Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу, розпочали надавати гуманітарну допомогу сім’ям вінничан, які перебувають на обліку в департаменті соцполітики і мають дітей з інвалідністю.

Перша заступниця директора департаменту соціальної політики Наталія Паламарчук розповідає, що наразі на обліку у департаменті перебуває близько 1 800 таких родин.

“Сьогодні ми надаємо підтримку ще одній категорії малозахищених осіб, це сім’ї вінничан, які перебувають на обліку у департаменті та на утриманні яких, є діти з інвалідністю. Підтримка надається у вигляді продуктового набору, в який входять 3 кг макаронних виробів та 5 пляшок соняшникової олії. До цього департаментом соціальної політики надалися продукти родинам загиблих Захисників та Захисниць України, багатодітним сім'ям, сім’ям опікунів та піклувальників на утриманні яких є діти позбавленні батьківського піклування, а також допомогу отримали пенсіонери, які мають низький рівень доходу та перебувають на обліку в нашому територіальному центрі, а також ми продовжуємо надати підтримку сім’ям наших Захисників та Захисниць”, — зазначила Наталія Паламарчук.

Отримати муніципальну допомогу прийшла вінничанка Анна. Жінка виховує доньку, в якої є інвалідність.

“Сім'я у нас велика, адже проживаємо з батьками. Разом нас шестеро людей, тому така допомога дійсно є вагомою для того, щоб заощадити сімейний бюджет. До прикладу, цієї допомоги нам вистачить на кілька місяців”, зізналась Анна.

Продуктові набори отримали понад 200 вінничан.

У департаменті соціальної політики наголосили, що працівники телефонують до родин та запрошують їх отримати допомогу у зручний для них час. Під час отримання допомоги необхідно пред’явити паспорт або інший документ, який посвідчує особу.

Продуктові набори видаються за адресою:

вул. Соборна, 68 (колишній кінотеатр імені М. Коцюбинського) з 10 до 15 години.


Переглядів: 1618
Поширень: 0

Останні новини