На Вінниччині двоє браконьєрів "нарибалили" сітками на 152 тисячі гривень

Двоє рибалок на Вінниччині завдали шкоди рибному господарству на понад 152 тисячі гривень. Як повідомляє Вінницький рибоохоронний патруль, порушення законодавства було зафіксовано 15 липня  близько 4 години ранку при здійснені рибоохоронного рейду.

Інцидент стався на водоймі поблизу села Дубова Жмеринського району Вінницької області. Двоє громадян використовуючи гумовий човен здійснювали незаконний вилов риби забороненими сітними знаряддями лову - сітками, у кількості 2 шт.

В результаті чого було виловлено цінні види риби,а саме: 42 карася сріблястого, 26 окунів та 1 щука. Загальна вага незаконно добутих водних біоресурсів становила майже 7 кг.

Сума збитків завдана рибному господарству України склала 152 082 грн. На порушників складні адміністративні протоколи за ч.4 Ст.85 КУпАП.

На місце вчинення правопорушення було викликано слідчо-оперативну групу, якаі здійснила огляд місця події в зв'язку з чим вирішується питання щодо внесення відомостей до ЄРДР. Незаконне знаряддя лову,човен та добуті водні біоресурси вилучено працівниками поліції.

Фото: Вінницький рибоохоронний патруль


Переглядів: 951
Поширень: 0

Останні новини