Абітурієнтів запрошують в Харківський національний університет внутрішніх справ

Абітурієнтів запрошують в престижний та передовий Харківський національний університет внутрішніх справ, який пропонує вступ на факультет № 4 для отримання вищої освіти за спеціальністю «Кібербезпека». Факультети університету находяться на Вінниччині. 

Університет пропонує найсучасніші освітні програми, які розроблені на основі актуальних трендів та передових технологій у сфері кібербезпеки. Фаховий науково-педагогічний склад факультету складається з провідних експертів, які забезпечують високоякісне навчання та особисту увагу до кожного студента.

У навчальному закладі можна отримати не тільки якісну освіту, а й можливість стати частиною елітного колективу фахівців у сфері кібербезпеки. Безкоштовне практично орієнтоване навчання, державне забезпечення (проживання, харчування, формений одяг), можливості самовдосконалення у спорті й науковій діяльності, а також гарантоване працевлаштування після закінчення навчання - це лише маленька частина переваг, що надає флагман освіти і науки - Харківський національний університет внутрішніх справ.

Заповнити анкету абітурієнта можна за посиланням.

Заповнивши анкету абітурієнта Ви отримаєте посилання на чат, де можна оперативно отримувати актуальні новини про заходи, у тому числі онлайн, для абітурієнтів та відповіді на питання щодо вступу до ніверситету.

Алгоритм дій абітурієнтів:

Реєстрація проводиться на сайті: http://osvita.np.gov.ua під час реєстрації на порталі абітурієнти вказують свої анкетні дані та зазначають обрані для вступу ЗВО, спеціальність, спеціалізацію.

ВАЖЛИВО 

Правильно зазначити свою адресу електронної пошти, адже саме на неї буде надісланий лист з бланками документів, які абітурієнт має заповнити власноруч та надати до підрозділу поліції.

Контакти факультету № 4 (кіберполіції):

тел.: 096-964-80-65 та 067-717-07-02

Приймальна комісія ХНУВС – 097-680-13-53


Переглядів: 1189
Поширень: 0

Останні новини