На вул. Київській затримали нетверезого водія мопеду

П'ятого липня близько 1-ї години ночі на вулиці Київській патрульні зупинили мопед Suzukі, який рухався без номерних знаків. Після перевірки документів поліцейські з'ясували, що транспортний засіб не зареєстрованний. Більше того, під час спілкування із порушником інспектори виявили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Оcвідування проводилось на місці. За допомогою перевірки на алкотестері "Драгер" визначено, що вміст алкоголю в організмі водія сягнув 1,16 проміле.

Коли працівники поліції складали адміністративні матеріали, водій поводив себе агресивно, висловлювався нецензурною лайкою, вчиняв хуліганські дії. На зауваження поліцейських та законну вимогу припинити дане правопорушення не реагував.У патрульних були усі підстави для його затримання. При цьому зловмисник зачепив рукою нагрудну камеру одного з інспекторів, у якої внаслідок падіння пошкодився дисплей.

Мопед евакуйовано на арештмайданчик, а громадянина затримали та доставили до райвідділку. На водія патрульні склали ряд адміністративних матеріалів: за ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом особами у стані сп'яніння), за ст. 185 КУпАП (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського), за ст. 173 (дрібне хуліганство) та ст. 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів).


Теги: поліція

Вулиці: КИЇВСЬКА

Переглядів: 2012
Поширень: 0

Останні новини