Вбив, а тіло кинув в криницю: на Вінниччині затримали підозрюваного у вчиненні особливо тяжкого злочину

Злочин стався на початку минулого тижня в селі Стадниця Вінницької громади. Під час застілля між чоловіками виник конфлікт і зловмисник завдав потерпілому ушкоджень несумісних з життям. Аби приховати сліди злочину тіло 32-річного вінничанина підозрюваний кинув у колодязь, повідомляє ГУНП у Вінницькій області.

Відомо, що15 липня до поліції надійшло повідомлення про наявність трупного запаху на території одного із домоволодінь села Стадниця Вінницької громади.

На місці події поліцейські слідчо-оперативної групи відділу поліції № 2 Вінницького районного управління поліції виявили ретельно замасковані сліди вбивства.

Над розкриттям особливо тяжкого злочину працювали слідчі та оперативники обласного главку, криміналісти та кінологи. У результаті проведення комплексу розшукових заходів поліцейські знайшли тіло убитого, встановили обставини злочину та місце знаходження зловмисника.

За декілька годин 35-річного господаря будинку правоохоронці розшукали у місті Вінниця. Чоловік був за кермом автівки, яка належала вбитому потерпілому. У автомобілі, як і на місці злочину, був відчутний трупний запах.

Як з’ясувалось, 11 липня вінничанин разом із підозрюваним відпочивали в будинку останнього. Під час суперечки зловмисник побив знайомого. Від отриманих ушкоджень 32-річний чоловік помер. Після того, як зловмисник зрозумів що він накоїв, тіло кинув у колодязь. Щоб приховати наслідки своїх діянь, чоловік прибрав будинок, вимив підлогу та спалив матрац.

16 липня затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі. До обрання запобіжного заходу він перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання.

Остаточна правова кваліфікація діям підозрюваного буде під час досудового розслідування.


Теги: кримінал

Переглядів: 1206
Поширень: 0

Останні новини