Що означає БДСМ?

Між партнерами в сексі має бути довіра та взаєморозуміння. Якщо вони захотіли спробувати щось нове для себе, наприклад, БДСМ, то чому б і ні. Тут, головне, заздалегідь домовитися про межі дозволеного, адже це особливий вид сексуальних утіх, заснований на пануванні та підпорядкуванні.

У секс-шопі No Taboo можна замовити костюм БДСМ, як для сміливих жінок, так і чоловіків. Це відвертий одяг, який користується популярністю в рольових іграх. Виготовляється зі шкіри або латексу, представлений в асортименті: комбінезони, сукні, труси та шорти, панчохи, маски, до того ж вирізи можуть бути в найнезвичайніших інтимних місцях.

Що означає БДСМ?

БДСМ - це субкультура, заснована на пануванні та підпорядкуванні, тобто один партнер панує над іншим, а другий відповідно підпорядковується. БДСМ-практика розшифровується так - бандаж та дисципліна, домінування та підпорядкування, больові дії (садизм та мазохізм).

На відміну від насильства БДСМ має чіткі принципи - безпека, домовленість та розумні межі. Це означає, що партнери заздалегідь домовляються про рамки, як у фізичному, так і психологічному плані.

Важливо не боятися своїх сексуальних фантазій та говорити про це з партнером. Тільки за умови довіри та взаємної поваги можна отримати сексуальне задоволення й нові пікантні емоції. 

Багато хто вважає, що БДСМ - це збочений спосіб отримання сексуального задоволення, але насправді це не так. Його практикують пари без будь-яких психічних відхилень, а на думку сексологів це допоможе поліпшити психологічний настрій, позбутися стресу, підвищити сексуальний потяг.

Заздалегідь придумане стоп-слово дасть змогу партнеру вчасно зупинитися, якщо того хоче його половинка. Тут важливо не переходити межі, оскільки для БДСМ характерне зв'язування, удари батогом тощо.

Що використовують у БДСМ?

Для таких сексуальних утіх партнери можуть використовувати різну атрибутику, яку можна вибрати та замовити в секс-шопі. У каталозі є:

наручники; батіг; маска на очі; нашийники; портупея; костюми для рольових ігор тощо.

Окрім секс-атрибутики, на сайті секс-шопу https://aaaa.in.ua/igrushki/falloimitatory/ можна замовити фалоімітатори з гарантією конфіденційності. 

Наручники можуть бути класичними (металевими), силіконовими, шкіряними та декоративними. Батоги представлені в асортименті, відрізняються матеріалами виготовлення, характеристиками, розмірами та призначенням.

Пов'язка на очі сприяє посиленню тактильних відчуттів, а м'які фіксатори допоможуть пікантно зв'язати та знерухомити партнера. Деякі пари вважають за краще використовувати нашийник, доповнюючи його повідцем.

Це дає змогу відчути владу над партнером та отримати яскраві емоції. У БДСМ є такі варіанти рольових ігор - зв'язування, ляпаси для збудження, а не приниження. Для сміливих партнерів пропонується обмін статями, це допоможе відчути себе на місці іншого та зробити те, що хотілося.

У будь-якому разі БДСМ має ґрунтуватися на довірі й отриманні взаємного сексуального задоволення, а не на насильстві та заподіянні болю партнеру.


Переглядів: 8843
Поширень: 0

Останні новини