Вінницька «Нива» в гостях поступилася першоліговому «Агробізнесу»

Вчора, 18 липня, вінницький ФК «Нива» в гостях грав проти команди Першої ліги «Агробізнес» (Волочиськ, Хмельницька область).

Як повідомляє пресслужба «Ниви», вінничани вийшли на поле в такому стартовому складі: Попович (в), Лотоцький, Гільєрме, Борячук, Грачов, Ничипоренко, Власенко, Страшкевич, Загорулько, Швець, Петленко. На заміну виходили Меженський, Кобцов і 9 гравців на перегляді. Тобто «Нива» мала на цю гру два повноцінних склади.

Наша команда зазнала виїзної поразки із рахунком 1:3. Нивівці відкрили рахунок після розіграшу кутового удару. М’яч головою забив новачок колективу Олег Нечипоренко. Після цього тренерський штаб «Ниви» почав робити масові заміни, і наша команда тричі пропустила.

З одного боку, це четверта поспіль поразка в контрольних поєдинках у міжсезоння. З іншого боку, у «Ниви» – новий головний тренер, кардинально оновлюється склад, до того ж треба переглядати велику кількість новачків. Тому головне наразі – створити боєздатний колектив перед офіційними іграми чемпіонату України.

Свій коментар після матчу із «Агробізнесом» надав головний тренер «Ниви» Юрій Ярошенко: "Ми задоволені діями стартового складу. Потім, після 65-ї хвилини, на заміну почали виходити гравці на перегляді. І ми побачили їх потенціал, дитячі помилки у деяких. Тому групу з п’яти футболістів вже відправили зі зборів".

Він додав, що до початку чемпіонату України "Нива" зіграє у двох контрольних матчах. "Гратимемо в гостях проти першолігового «Епіцентру» (Хмельницька область) та з однією з аматорських команд, яка ще визначається", - сказав головний тренер "Ниви".



Переглядів: 932
Поширень: 0

Останні новини