У Вінниці продовжують відновлювати дорожню розмітку

Працівники комунального підприємства «Вінницька спеціалізована монтажно-експлуатаційна дільниця з організації дорожнього руху» продовжують відновлювати дорожню розмітку на дорогах нашого міста. Ці роботи мають на меті підвищити безпеку усіх учасників дорожнього руху. У цьому році у Вінниці уже відновили понад 20 тис. м2 поперечної та близько 188 км повздовжньої дорожньої розмітки.

Сьогодні працівники КП «СМЕД ОДР» у складі 3 робочих бригад здійснюють роботи на вулицях Привокзальна, Дубовецька та Сабарівському шосе.

Також впродовж тижня планується здійснити відповідні роботи на вулицях Максима Шимка, Антонова, Гетьмана Мазепи.

У департаменті транспорту та міської мобільності зазначають, що у рамках цих робіт працівники КП «СМЕД ОДР» відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах, острівцях безпеки та роздільних смугах.

«Ці роботи є щорічними сезонними заходами, які мають на меті підвищити безпеку як водіїв, так і пішоходів, – зазначає заступник директора департаменту транспорту та міської мобільності Сергій Бузниковатий. – Варто наголосити, що роботи по всім ділянкам проводяться поетапно та виключно за сприятливих погодних умов».



Переглядів: 1162
Поширень: 0

Останні новини