Міський голова Вінниці передав черговий Mavic військовослужбовцям

Нещодавно очільник громади передав черговий дрон фірми DJI Mavic бійцям, які виконують бойові завдання на фронті. Про це міський голова повідомив на своїй сторінці у фейсбуці та телеграм-каналі.

Як зазначив Сергій Моргунов, дрон передали Михайлу Туйчеву. До війни він був працівником комунального підприємства «Центр концертних та фестивальних програм», а тепер служить в лавах ЗСУ та воює в одній із найгарячіших точок фронту.

«Написав мені, що його підрозділ потребує дронів. Передав йому Мавік. З приводу моделі Михайло каже, що в їхній бригаді раді усім «пташкам», адже кожна має своє призначення», – йдеться у повідомленні.

Також очільник громади зазначив, що наші військовослужбовці на фронті добре ознайомлені з особливостями різних коптерів, які допомагають виконувати бойові завдання.

«Хлопці вже добре знають особливості різних дронів, які до них потрапляють. Навчились перепрошивати, щоб бути непомітними. Пристосовують їх не тільки для розвідки», – зазначив Сергій Моргунов.

Також міський голова подякував нашим військовослужбовцям за те, що вони, ризикуючи власним життям, захищають нас.

«Такі хлопці – наша гордість, надія і захист. Дякую кожному, хто служить, хто боронить свою землю. Слава нашим ЗСУ!» – наголосив Сергій Моргунов.



Переглядів: 910
Поширень: 0

Останні новини