Інтернет від “Київстару” в Івано-Франківську: тарифи, “плюшки” та різноманіття послуг

Щоб був швидкий, надійний та за оптимальною ціною - такі критерії на сьогодні ставить перед собою споживач, шукаючи можливість підключити інтернет. Незалежно від населеного пункту, швидкість та якість роботи мережі гарантують зв’язок з рідними, можливість працювати чи просто мати цікавий відпочинок без необхідності виходити з дому. 

 

Зокрема, одним з найпопулярніших інтернет-провайдерів залишається “Київстар”. Замовити та дізнатись деталі про послуги можна за наступним гіперпосиланням: інтернет провайдери івано франківськ . А ми спробуємо “розібрати” в цій статті тарифи від компанії в Івано-Франківську.  

 

Так, компанія “Київстар” пропонує споживачам на вибір три тарифи:

 

1) “Домашній Базовий”; 

2) “Домашній регіон”; 

3) “Інтернет про запас”. 

 

Для двох останніх, до речі, діють акції для нових абонентів, але про це - трішки згодом. 

 

Отже, “Домашній Базовий”. Він має основні опції та позбавлений додаткових “плюшок”, однак і найдешевший для споживача: 

 

- швидкість - до 100 мб/с; 

- трафік - безлімітний; 

- вартість - 100 гривень на місяць. 

 

Дешево та сердито, так би мовити. Втім, далеко не найгірший варіант бюджетного тарифу. 

 

Наступний - “Домашній регіон”. Як вже було сказано раніше - на нього діє акційна пропозиція для нових клієнтів. Перші три місяці вартість становить 200 гривень, далі - 250. Крім того, клієнтам пропонується протягом трьох місяців користування швидкісним інтернетом - 1 Гбіт/с на 3 місяці. І це не потребує ніяких доплат, головна умова - аби за вашою адресою було покриття. Стандартна ж швидкість - 100 мегабіт на секунду, як і в попередньому тарифі. Трафік також безлімітний. Водночас, за тарифом компанія пропонує користувачеві без жодних доплат обрати собі додатково “Суперсилу” на вибір:

 

- “Київстар ТБ”, що дозволяє переглядати безліч каналів, фільмів, серіалів, мультфільмів та телепередач на 5 девайсах з одного облікового запису;

- “Гігабіт” - по суті, можливість продовження користування згаданим вище швидкісним інтернетом 1 Гбіт/с; 

- “Статична IP-адреса”. 

 

Крім того, тариф передбачає низку корисних функцій. Так, є функція “Зміни адреси” - переїжджаючи на нове місце, ви можете і надалі залишити собі “Київстар” в якості провайдера та навіть зберегти всі “плюшки” від користування інтернетом цієї компанії. Інша корисна функція - “Тиждень довіри”. Дуже доречно, якщо ви пропустили день оплати тарифу: забули, з побутових обставин чи забудькуватий керівник вчасно не виплатив зарплату. Завдяки цій функції, послуги інтернету та телебачення залишатимуться з вами ще протягом 7 днів. 

 

І, наостанок, тариф “Інтернет про запас”. Тут також пропонується в якості акції три місяці користування швидкісним інтернетом в 1 Гбіт/с. Присутні аналогічні “Суперсили” та корисні функції, що і в попередньому тарифі. То в чому ж відмінність? А суть в тому, що цей тариф, фактично, - такий собі абонемент на пів року користування інтернетом від “Київстару”. 

 

Тобто: для активації тарифу на рахунку споживача має бути 900 грн, що є стартовим платежем. Кожного місяця з рахунку вираховуватиметься 150 грн — плата за тариф на місяць. Ці кошти можна внести на рахунок протягом доби після підключення.

 

Раз на 6 місяців необхідно мати на рахунку 900 грн. За три доби до автоматичної перевірки споживач отримуватиме SMS із нагадуванням.

 

Також тариф можуть підключати лише нові абоненти. 

 

Як висновок, можна сказати, що обираючи тариф інтернет-провайдерів у Івано-Франківську, необхідно звертати увагу на співвідношення ціни, швидкості, якості та надійності. А також на той комплекс потреб, для яких ви підключаєте собі інтернет. 

 

 


Переглядів: 737
Поширень: 0

Останні новини