Стиль та комфорт: чому варто обирати дитяче демісезонне та шкільне взуття в “Kinder Moda”

Ось і стартує останній місяць літа, а отже вже скоро - новий навчальний рік. Тож зараз - саме час подбати про дитячий гардероб.

Звісно, важливою його складовою є взуття. При цьому це не лише Демісезонне дитяче взуття, а й Шкільне взуття.

Так, якщо ви шукаєте якісне взуття, що гарно поєднується з різноманітними образами - завітайте до інтернет-магазину “Kinder Moda”: https://kinder-moda.com.ua/ua/ .

Саме тут для прогулянок чи школи можна обрати різноманітні варіанти з широкого асортименту турецького бренду “Woopy”. Моделі цього виробника оснащені жорсткими задниками та анатомічно правильними устілками для профілактики розвитку захворювань ніг.

А якщо потрібне взуття за наявних деформацій - є багато моделей ортопедичного взуття із завищеним задником та каблуком Томаса. У будь-якому випадку ви можете бути впевнені у якості взуття, адже кожна пара з асортименту “Kinder Moda” має сертифікат якості.

До слова, для зручності та впевненості у виборі розміру взуття - на сторінці кожної моделі є спеціальна індивідуальна таблиця розмірів (похибка вимірів +-3 мм допустимі та не є помилкою).

Демісезонне взуття

Демісезонне взуття в інтернет-магазині “Kinder Moda” може бути різним за своїм видом: черевики, високі кеди, хайтопи або чоботи. Втім усіх їх об'єднує те, що вони виготовлені з якісних матеріалів, що якнайкраще підходять для міжсезоння, й при цьому достатньо легкі та стильні.

Кожна модель має ті чи інші особливості. Наприклад, є взуття зі шнурівками та/або з липучками для оптимальної фіксації, з додатковими декоративними елементами, контрастними по кольору вставками, фігурними нашивками тощо.

Підошва в черевиках легка, гнучка, не ковзка, по периметру прошита. Часто у демісезонних черевиках є спеціальна вставка "неубивайка" (на носочку чи/та заднику), що захищає взуття від подряпин та потертостей.

До слова, щодо зручності та безпеки для дитячих стоп: окремої уваги заслуговує серія ортопедичного взуття, що повністю відповідає рекомендаціям ортопедів та цінується батьками з усього світу.

Зокрема в цій серії використовується каблук Томаса - він дещо подовжується по внутрішній частині підошви та доходить приблизно до середини стопи. Завдяки своїй конструкції, каблук Томаса пом’якшує контакт стопи з твердою поверхнею, дозволяє краще розподілити навантаження на стопу. При цьому це не погіршує вигляд взуття - воно є стильним і сучасним.

Щодо кольорів - окрім “базових” чорного, білого та сірого, є моделі помаранчевого, рожевого та інших кольорів, які сподобаються юним модникам та модницям.

Багато моделей, окрім шнурівки, мають ще бокову блискавку для ще швидшого та зручнішого взування.

Для верху часто використовуються натуральні шкіра та/чи нубук. В якості підкладки може бути шкіра, фліс, шерсть, вовна чи екохутро. Розміри - від 18 до 40.

Шкільне взуття

Ця категорія взуття також представлена широким асортиментом моделей, що пасуватимуть під шкільну форму, костюми, підійдуть для занять фізкультури, прогулянок, свят та просто в якості змінного взуття.

При цьому незмінним критерієм “Kinder Moda” є якість, зручність взуття та відмінна терморегуляція у кожній парі. Так само є лінійка ортопедичного взуття.

Серед матеріалів - натуральна шкіра, лакована шкіра, нубук. Серед кольорів - здебільшого стримані чорний, синій, білий. Однак для дівчат є моделі з цікавими елементами, оригінальними застібками та візерунками.

Для хлопців можна обрати лаконічні моделі або ж, наприклад, оригінальні туфлі зі стильним камуфляжним принтом.

Загалом “Kinder Moda” пропонує багато різновидів дитячого взуття, яке стильне та комфортне водночас. Зокрема це звичайні та ортопедичні туфлі, балетки, босоніжки, лофери та кросівки. До слова, нині у магазині діє розпродаж літньої колекції.

Ще зазначимо, що також “Kinder Moda” займається благодійністю. Наприклад, від початку відновлення роботи, попри нелегкі часи для бізнесу, компанія подарувала близько 250 пар взуття діткам з сімей, що постраждали від війни, а ще 66 пар - подарували через “Благодійний фонд Діти Героїв”.

Окрім сайту, переглянути асортимент взуття можна на Інстаграм-сторінці магазину: https://instagram.com/woopy.ua?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Переглядів: 976
Поширень: 0

Останні новини