У таборі «ЯМаріуполь.Родина» організовують спортивні активності для дітей

Вінницькі міські спортивні школи знову і знову дарують малечі неймовірні враження в оздоровчому таборі «ЯМаріуполь. Родина». Для хлопчиків та дівчаток – це справжній шквал приємних емоцій, що наповнюють їхні серця під час кожної спортивної активності. Так відбувається вже чотири зміни поспіль.

До проведення цікавих заходів для відпочивальників долучилися вже сім Вінницьких міських дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Представники МСДЮСШОР з баскетболу організували майстер-клас з володіння м’ячем. Під час заняття усі охочі могли поглибити знання з цього виду спорту й спробувати свої сили. Вихованці та викладачі МДЮСШ № 6 провели турніри з шахів та шашок, спортшколи № 3 – влаштували майстер-клас та гру з волейболу, ДЮСШ № 2 та № 5 – представили показові виступи з таких видів спорту, як тхеквондо, боротьба вільного стилю, сумо, дзюдо та самбо. Масу емоцій у дітвори викликали й естафети та легкоатлетична смуга з перешкодами від вихованців спортшколи № 1.

Під час кожного такого заходу, організатори проводили також вікторини, спрямовані на розвиток та поглиблення знань про спорт. А на завершення активностей, дітям дарували призи у вигляді солодощів та невеликих сувенірів від комітету по фізичній культурі та спорту міської ради.

Тренер-викладач з волейболу Світлана Стразова зазначила, що надзвичайно важливо сьогодні допомагати дітям та дарувати їм радість та усмішки.

«Такі спортивні заходи сприяють не лише фізичному розвитку дітей, а й розширюють їхні знання про різноманітні види спорту, підтримують інтерес та мотивують до активного способу життя. – говорить Світлана Стразова.

Спортивні дійства від міських шкіл Вінниці стають для дітвори, яка оздоровлюється у таборі «ЯМаріуполь. Родина», джерелом натхнення, що надихає маленьких чемпіонів впевнено крокувати до успіху.

«Ми розуміємо, як важко пристосовуватися до нових умов, а особливо тим хто втратив свій дім та був змушений полишити своє рідне місто. Тому докладаємо максимум зусиль аби допомогти малечі відволіктися», – говорить голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.



Переглядів: 615
Поширень: 0

Останні новини