На вулиці Замостянській розпочали висаджувати молоді дерева

У місті триває масштабна реконструкція вулиці Замостянської. 2 листопада на ділянці, де відбувається перша черга реконструкції, розпочали висаджувати дерева, їх тут буде 210, що майже вдвічі більше ніж раніше. Серед саджанців – клени, сосни, сакури, горобина. Ці дерева добре приживаються у міському середовищі, створюють гарну тінь, очищують повітря, виділяють кисень, роблять міський простір більш затишним та комфортним.

До кінці 2019 року жителі Замостя будуть користуватись сучасною європейською вулицею. Реконструкція вул. Замостянської відбувається у дві черги. Наразі роботи тривають на першому відрізку – від просп. Коцюбинського до вул. Стеценка. Тут вже заасфальтували проїжджу частину, тривають роботи по асфальтуванню тротуарів, робітники укладають плиткою пішохідну алею, виконано роботи по монтуванню сучасного освітлення. Також тут будуть встановлені дизайнерські вуличні меблі.

«Сьогодні на вулиці Замостянській розпочали висаджувати дерева. На ділянці, де відбувається перша черга реконструкції, висадять 210 дерев. Це – 6 саджанців сосни, 30 – горобини, 167 – кленів та 7 сакур. Це якісний посадковий матеріал, рослини голландського походження, але адаптовані в Україні», – розповів головний спеціаліст департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Леонід Демченко.

Нагадаємо, що в цілому під час реконструкції на усій вулиці Замостянській планується висадити близько 400 нових дерев.



Вулиці: ЗАМОСТЯНСЬКА

Переглядів: 4188
Поширень: 2

Останні новини