У Подільському зоопарку збирають гроші на генератор для обігріву тварин взимку у випадку блекауту

Подільський зоопарк оголосив збір на придбання генератора для забезпечення життєдіяльності зоопарку у зимовий період. Про це повідомляє адмінстрація зоопарку.

"Першими до акції долучились працівники зоопарку. Вони висловили готовність перерахувати свій одноденний заробіток на придбання обладнання, потребу в якому гостро відчули вже минулої зими. Ми вже зараз маємо подбати про життя і здоров'я мешканців зоопарку взимку," - йдеться у повідомленні. 

У Подільському зоопарку мешкає багато теплолюбних тварин. Це мавпи, лемури, сурикати, валабі, ягуар, в'єтнамські свині.

"За відсутності централізованого електропостачання ми не зможемо використовувати електричні насоси для парового опалення у вольєрах теплолюбних тварин, а також задіювати подрібнювач зернових кормів, підігрівати воду для звірів і птахів, а також експлуатувати морозильні камери для збереження м'ясних, молочних і рибних продуктів для годівлі тварин. Тож, ми прийняли рішення, що Подільському зоопарку вкрай необхідно придбати генератор потужністю від 16-18 кВт. Просимо усіх небайдужих вінничан, організації, підприємства, спільноти долучитись до збору коштів", - звертаються працівники Подільського зоопарку. 

Кошти на придбання генератора для зоопарку можна перерахувати на розрахунковий рахунок зоопарку, вказаний нижче:

ВП Подільський зоопарк ВОКСЛП «ВІНОБЛАГРОЛІС»

ЄДРПОУ 26286718

р/р UA633204780000026002924432550

АБ «Укргазбанк» м.Київ



Переглядів: 798
Поширень: 0

Останні новини