Робимо офіс презентабельним разом з меблями від виробника FlashNika

Будь-яка фірма, ти то стартапер, чи «довгожитель» у своїй діяльності повинна демонструвати успішність – такі правила ведення бізнесу. Саме інтер’єр офісу можна вважати основою презентованої успішності фірми. В оформленні офісу вкрай важливо дотримуватись належного стилю адже це перше, що бачать клієнти та партнери.

Основним елементом цього приміщення є офісні меблі. Вони повинні бути добротними, презентабельними та ергономічними. Подивіться зразки, що пропонуються на сайті інтернет-магазину FlashNika – наскільки вони різноманітні щодо матеріалу виготовлення, кольорової палітри та конструкції! Якщо правильно підібрати меблі в одному стилі, ваш офіс буде сприйматись як дуже гармонійний і репрезентативний.

Рекомендуємо звернути увагу на офісні меблі серії «Бизнес» та серії «Екко».

Значення офісних меблів

В першу чергу, щоб забезпечити повноцінну роботу офісних працівників, меблі для персоналу, звісно, повинні бути добротними та функціональними,. Окрім того, вдумливий керівник підбере моделі максимально ергономічні, адже підвищена втомлюваність внаслідок використання незручних дешевих меблів, радикально знижує продуктивність праці. Як стверджують психологи, останньою в списку, але далеко не останньою за значенням йде естетична складова офісних меблів. Якщо в приміщенні встановлені різнопланові за стилем тумби, столи, шафи, стільці, котрі зібрані із різних меблевих гарнітурів, ваш офіс буде виглядати безглуздо. Скоріш за все він буде сприйматись як складське приміщення вживаних меблів, котре тимчасово використовується як офісне. Подібний підхід може зіграти злий жарт з іміджем фірми.

Основні принципи підбору офісних меблів

Навіть якщо фірма знаходиться на етапі утвердження своїх позицій на ринку або підприємство переживає не найкращі часи, офісні меблі повинні підбиратися з максимальною ретельністю. Коли в приміщенні, котре потребує ремонту, будуть належним чином розставлені якісні меблі, а організація робочих місць буде продуманою, інтер’єр офісу буде сприйматись як досить репрезентативний. При цьому навіть якщо меблі будуть обрані з поміж бюджетної цінової категорії (виготовлені з ДСП чи МДФ), але зроблені якісно, будуть функціональними й ергономічними, ваше приміщення матиме ошатний вигляд.

Окрім вибору меблів відповідного функціоналу, витриманих в одному стилі, надзвичайно важливим є їх грамотне розміщення. У цьому випадку мова вже йде не про презентабельність, а про ефективну взаємодію співробітників, особливо при необхідності їхнього переміщення в межах офісу. Тому ще до придбання меблів рекомендуємо ретельно відстежити «виробничі ланцюжки», і лише після цього визначитись – скільки і яких одиниць меблів вам необхідно придбати для оптимальної організації робочого простору. При такому підході ваші покупки будуть виправданими.


Переглядів: 2143
Поширень: 0

Останні новини