У межах благодійного заїзду на підтримку України Вінницю відвідає відомий веломандрівник Мішель Мертон

Завтра, 5 серпня, у рамках свого благодійного заїзду на знак солідарності з українцями, до Вінниці завітає відомий люксембурзький журналіст, веломандрівник та волонтер, який активно підтримує Україну, Мішель Мертон.

Це вже не перший його благодійний візит до нашої країни. Усі охочі матимуть можливість долучитись до супроводу мандрівника, а також поспілкуватись із ним.

Планується, що велоспільнота міста організує зустріч мандрівника орієнтовно о 15:00 біля ТРЦ «Плаза Парк». А наступним пунктом призначення, орієнтовно о 15:30, буде Вежа Артинова на Європейській площі, де журналісти та всі охочі зможуть поспілкуватись з Мішелем Мертоном.

Варто наголосити, що час прибуття орієнтовний, оскільки є багато чинників, які впливають на швидкість пересування мандрівника. Це, зокрема, погодні умови, пориви вітру тощо.

Наразі Мішель Мертон здійснює благодійну велоподорож із Люксембургу до Києва, у рамках якої збирає кошти на два проєкти: підтримку дитячих реабілітаційних центрів, які знаходиться у Карпатах та продуктові набори для Харківщини, яка сильно постраждала від війни.

Мішель веде блог про подорож, де просить донатити на підтримку України.

Усіх охочі можуть доєднатись як на етапі зустрічі мандрівника, так і на етапі спілкування.

Фото ілюстративне



Переглядів: 858
Поширень: 0

Останні новини