У Вінниці на ділянці дороги по вулиці Пирогова змінюють схему організації дорожнього руху

Працівники комунального підприємства КП «СМЕД ОДР» розпочали роботи у рамках зміни схеми організації дорожнього руху на ділянці вулиці Пирогова, а саме – від зупинки громадського транспорту «Валентина Отамановського» до лікарні іменні Миколи Пирогова.

Зміни передбачають переобладнання однієї смуги проїзної частини, яка використовується для паркування автомобілів, на смугу громадського транспорту зі спільним рухом велосипедистів. Оскільки правилами дорожнього руху дозволено пересування по ній на велосипеді.

У рамках робіт на цій ділянці встановлять дорожні знаки «Зупинка заборонена», а працівники КП «СМЕД ОДР» нанесуть відповідну дорожню розмітку. Для руху приватного транспорту залишаться вільними дві смуги руху.

У департаменті транспорту та міської мобільності зазначають, що проведення цих робіт допоможе прискорити рух громадського транспорту на цій ділянці руху.

«Після проведення певних досліджень та моніторингу було прийнято рішення змінити організацію дорожнього руху на цій ділянці дороги, – зазначає директор департаменту транспорту та міської мобільності Андрій Сорокін. – Впровадження цих заходів має на меті прискорити рух громадського транспорту по вулиці Пирогова».


Теги: транспорт

Переглядів: 645
Поширень: 0

Останні новини