Облив бензином касирку та спробував підпалити банк: на Вінниччині затримали зловмисника

У місті Погребище чоловік прийшов до відділення банку з вимогою повернути йому кошти, які, на його думку, зникли з його рахунку з вини працівників. Зловмисник дістав пляшку із займистою речовиною та облив нею працівницю банку.

Як повідомляють у поліції, правоохоронці, які прибули до приміщення за 2 хвилини, затримали порушника. За фактом хуліганських дій слідчі розпочали кримінальне провадження. 

5 серпня близько 11.30 на спецлінію 102 надійшло повідомлення від працівниці відділення банку міста Погребище Вінницького району про те, що у приміщення увірвався невідомий чоловік та, тримаючи у руках пляшку з невідомою рідиною, погрожує співробітникам підпалом. Чоловік розлив речовину у приміщенні банку та на працівницю фінансової установи, після чого дістав запальничку та підпалив підлогу. 

За словами начальника обласного главку поліції Івана Іщенка, екіпаж сектору поліцейської діяльності відділу поліції № 4 Вінницького райуправління прибув на місце події за дві хвилини. Під час затримання 32-річний житель Погребища облив легкозаймистою речовиною і поліцейських та намагався запалити запальничку. 

Правоохоронці завадили чоловіку довести почате до кінця та затримали його. На щастя, вогонь загасили вчасно, ніхто з людей не постраждав. 


Теги: кримінал

Переглядів: 655
Поширень: 0

Останні новини