На відпочинок до Польщі вирушила ще одна група вінницьких дітей

На відпочинок до братньої Польщі днями вирушили ще 40 вінницьких школярів у супроводі чотирьох педагогів. Цього разу до міста Гдині. Поїздку організував департамент освіти Вінницької міської ради на запрошення муніципалітету міста Гдині.

"Днями ще одна група вінницьких дітей вирушила на відпочинок до Польщі. Цього разу вони проведуть понад два тижні у приморському місті Гдиня. Програма їхнього перебування передбачає екскурсії та прогулянки в межах міст, що на березі Балтійського моря – Гдині, Гданська та Сопота, відвідування різноманітних музеїв, майстер-класів, морський відпочинок, гірські прогулянки, воркшопи та спортивні активності. Дякую нашим партнерам, які допомагають організовувати таке дозвілля для відпочинку для вінницьких дітей", — сказав Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

У туристичну поїздку з метою культурного обміну та психологічного розвантаження вирушили діти учасників бойових дій та зниклих безвісти Захисників України. Перебуватиме юнацтво на відпочинку до 20 серпня 2023 року.

Як зауважили в департаменті освіти, проживатимуть діти на базі однієї із загальноосвітніх шкіл міста Гдині.

За словами мами одного з учасників подорожі, така поїздка — це чудова ідея аби дітки відпочили.

«Їм потрібно емоційно розвантажитись та відволіктись від подій, які переживають українці. Незабаром почнеться новий навчальний рік, тому нашим діткам потрібно набратись сил та оздоровитись», – каже Тетяна Смірнова.


Переглядів: 574
Поширень: 0

Останні новини