На Вінниччині пʼяний чоловік пошкодив приміщення релігійної споруди

Пʼяний чоловік пошкодив приміщення каплички в селі Мурафа. Як повідомляють у пресслужбі ГУНП у Вінницькій області, наразі правоохоронці Шаргорода проводять досудове розслідування.

Злочин стався 5 серпня близько 2 години ночі в селі Мурафа Жмеринського району. Причетного до правопорушення 31-річного місцевого жителя відразу затримали на місці події поліцейські групи реагування патрульної поліції. Під час вчинення злочину зловмисник перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Близько 2 години ночі до Вiддiлення полiцiї № 2 Жмеринського райвiддiлу полiцiї зателефонувала місцева жителька та повідомила, що невідома особа намагається пошкодити скло захисної споруди пам’ятника Божої Матері у с. Мурафа.

На повідомлення одразу виїхав екіпаж працівників поліції. Правоохоронці за лічені хвилини встановили зловмисника, який вибив скло у вхідних дверях до каплички. Ним виявився 31-річний непрацюючий житель Мурафи. 

Відповідно до висновку освідування, зловмисник перебував у алкогольному сп’янінні другого ступеня. Свій вчинок чоловік пояснити не зміг.

Триває досудове розслідування. Дізнавачами вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру.

Дії чоловіка підпадають під ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Санкція статті передбачає покарання до 5 років обмеження волі.

Фото: Нацполіція Вінниччини


Теги: кримінал

Переглядів: 839
Поширень: 0

Останні новини