На Вінниччині в ДТП травмувалось п’ятеро людей

Сьомого серпня на Вінниччині внаслідок дорожньо-транспортних пригод травмувалось п’ятеро людей. Слідчі встановлюють обставини та причини подій.

Близько 11.40 у Жмеринці сталась дорожньо-транспортна пригода за участі 20-річного водія автомобіля ЗАЗ Славута, який не врахувавши безпечну швидкість не впорався з керуванням, виїхавши на зустрічну смугу руху допустив зіткнення із автомобілем Mercedes Benz Sprinter. 

Внаслідок аварії 21-річний пасажир легковика госпіталізований до лікарні.

О цій же годині сталась ще одна аварія по автодорозі М-21, сполученням "Виступовичі-Житомир-Могилів-Подільський" неподалік с. Сальник. 26-річний водій автомобіля BMW 320 виїхав на зустрічну смугу руху, не впоравшись з керуванням, та допустив зіткнення із автомобілем Skoda Super B.

У аварії постраждали водії автівок та двоє пасажирів автомобіля Skoda. Четверо людей госпіталізовано до медичного закладу м. Калинівка. Транспортні засоби поміщено на арешт майданчики. Кермувальники освідувані, вони тверезі.

За цими фактами слідчими розпочато досудові розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Санкція статі передбачає штраф від трьох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.


Теги: аварія ДТП

Переглядів: 1017
Поширень: 0

Останні новини