На вулиці Батозькій у Вінниці незабаром поетапно відновлюватиметься рух

У Вінниці завершується частина робіт з влаштування трамвайних колій на перехресті вул. Батозької з вул. Академіка Янгеля.

У зв’язку з цим, вже відзавтра, 11 серпня, на звичні маршрути вийдуть трамваї №1 «Муніципальний ринок — Електромережа», № 4 «Барське шосе — Муніципальний ринок», № 6 «Муніципальний ринок — Вишенька». Вони розпочнуть курсувати з 5:30 год. Про це повідомили у департаменті транспорту та міської мобільності Вінницької міської ради.

Водночас, як зазначив директор департаменту транспорту та міської мобільності Андрій Сорокін, буде відмінений додатковий автобусний маршрут «Лікарня ім. Пирогова — МПМ «Зоря», який діяв на період реконструкції колій.

А рух тролейбусів та автобусів до муніципального ринку, за його словами, буде відновлений 12 серпня.

«Отже, так само  з 5:30 год. 12 серпня відновиться робота за затвердженими схемами тролейбусів маршрутів № 15 «Вишенька — Муніципальний ринок», № 16 «Вишенька — Муніципальний ринок — ВПЗ», № 20 «Вишенька — Хутір Шевченка». Також – автобусів маршрутів № 2 «Пл. Шкільна — Вул. Сергія Зулінського», № 20 «Водоканал — Хутір Шевченка», маршрутних таксі № 2Б «Пл. Шкільна — смт Десна», № 9А «Залізничний вокзал — Хутір Шевченка», – каже Андрій Сорокін.

А рух для приватного транспорту на цій ділянці відновиться 14 серпня одразу після закінчення комендантської години.

Принагідно Андрій Сорокін подякував вінничанам за розуміння.


Теги: транспорт

Переглядів: 832
Поширень: 0

Останні новини