Погода у Вінниці сьогодні: Температура, Вологість, Вітер та Прогноз

О 09:00 годині сьогодні у Вінниці панувала ясна погода, а температура становила +17°C. Сонце сходило о 05:50 ранку та зайде о 20:31 вечора. Давайте детальніше розглянемо характеристики погоди на сьогодні:

 

Температура та як буде відчуватись:

- Очікується, що температура вдень буде підвищуватися, досягнувши максимальної позначки +25°C о 15:00 годині.

- Однак, відчуття температури може відрізнятися від реальної температури через вплив вітру та вологості. Наразі, температура відчувається, як +17°C.

 

Тиск та вологість:

- Атмосферний тиск зараз становить 748 мм ртутного стовпчика.

- Вологість повітря складає 81%, що може створювати комфортні умови для перебування на вулиці.

 

Швидкість вітру:

- Вітер сьогодні має середню швидкість 4.3 м/сек.

- У вечірні години вітер зменшиться до 2 м/сек.

 

Ймовірність опадів:

- Прогноз на сьогодні не передбачає опадів. Хоча небо затягнеться хмарами у середині дня, до вечора очікується похмура, але суха погода.

 

За останні 130 років, 11 серпня у Вінниці відзначалося різноманітне кліматичне коливання. Максимальна температура становила 35.0°C у 1946 році, тоді як найнижча температура була зафіксована у 1975 році та склала 5.7°C.

 

Загалом, погода на сьогодні у Вінниці обіцяє бути приємною для більшості людей. Попри те, що температура може підвищитися вдень, відчуття комфортної температури збережеться завдяки м'якому вітру та нормальній вологості. Тому, це чудовий день для проведення часу на свіжому повітрі. Бережіть себе та насолоджуйтеся літнім днем у Вінниці!



Переглядів: 1055
Поширень: 0

Останні новини