Повідомили дату жеребкування на участь у Програмі “Муніципальне житло Вінницької міської територіальної громади"

У Вінниці наступного тижня відбудеться жеребкування серед кандидатів на участь у Програмі “Муніципальне житло ВМТГ” по об’єкту, який нині зводять на вулиці Привокзальній, 30. Вчора, 10 серпня, на виконкомі затвердили відповідну дату - 16 серпня.

Тож вже наступної середи відбудеться процедура жеребкування за категорією “однокімнатні квартири” по таких квотах, як:

· Учасники бойових дій в російсько-українській війні;

· Працюючі або самозайняті (ФОП) внутрішньо переміщені особи;

· Працівники правоохоронних органів;

· Інші категорії громадян (інші працівники бюджетної сфери та комунальних підприємств; ветерани праці; люди з інвалідністю; особи, які належать до постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи; громадяни (сім’ї), які перебувають на обліку, як ті, що потребують поліпшення житлових умов).

Кандидатів повідомлять про час і місце реєстрації та проведення заходу.

Наразі на участь у Програмі зареєструвалися ще 8 охочих. Найбільше серед них – учасників бойових дій в російсько-українській війні – 5 кандидатів.

З деталями про ІХ об’єкт Програми можна ознайомитися тут.

Банком-партнером Програми визначено АТ «КБ «ГЛОБУС», який надаватиме кредити за державною програмою єОселя, повідомляють в департаменті економіки і інвестицій Вінницької міської ради.

З 1 серпня збільшується кількість українців, які можуть отримати житло за програмою доступного іпотечного кредитування єОселя. Подати заявку на отримання кредиту під 7% зможуть такі категорії, як ветерани війни, внутрішньо переміщені особи, учасники бойових дій та люди, які не мають власного житла тощо. Умови участі в єОселі для військовослужбовців, силовиків, медиків, педагогів та науковців при цьому залишаються незмінними. Вони можуть отримати пільгову іпотеку під 3% річних.



Переглядів: 530
Поширень: 0

Останні новини