У Вінниці пройшов дводенний форум «Молодь у післявоєнному відновленні України»

У Вінниці протягом двох днів тривав форум «Молодь у післявоєнному відновленні України». Для учасників провели чимало заходів, а саме: тематичні тренінги, дискусії та інтелектуальні ігри.

Другий день виявився для молоді не менш цікавим, адже вони брали участь в майстер-класах з надання першої домедичної допомоги та самозахисту. Зокрема була проведена й година спілкування щодо соціального капіталу і комунікації в громадському секторі. Також молодь мала змогу провести час за грою у волейбол та грою на гітарі.

«Ми вдячні вінницькій молоді за свідому та патріотичну позицію. Цього разу на форумі зібрались ті люди, які своїми діями пришвидшують українську перемогу та докладають якомога більше зусиль, аби майбутнє нашої держави було світлим та яскравим для усіх українців, незалежно від віку та уподобань. Тому, було вирішено провести час у форматі дводенного відпочинку в заміському таборі», – каже начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.

За словами учасника форуму Валентина Грицишена, це були чудові два дні.

«Ми пізнавали нове, розширювали горизонти та спілкувались з владою та однолітками. Загалом, якщо говорити про враження, то саме тут ми змогли розслабитись та відпочити від буденності, пограти в спортивні ігри, поспілкуватись та побудувати плани на майбутню відбудову нашої країни», – зауважив він.

Також від імені інших учасників форуму хлопець висловив вдячність організаторам заходу.


Теги: форуми

Переглядів: 652
Поширень: 0

Останні новини