У Вінниці чоловік поцупив металопластикове вікно, викрав автівку, вчинив ДТП та зник з місця пригоди

Цілу низку злочинів вчинив раніше судимий чоловік 10 серпня у Вінниці. За ніч він обікрав автівки, потім поцупив автомобіль та вчинив на ньому потрійну ДТП.

Як повідомляють у поліції, наступного дня його розшукали. Тепер викрадачеві загрожує до восьми років ув’язнення.

До Вінницького райуправління поліції надійшло повідомлення про ДТП, у одному із дворів спального району Вінниці. Чоловік розповів, що на його автомобілі та ще двох поруч припаркованих автівках вм’ятини та сліди від фарби бордового кольору.

Невдовзі надійшло повідомлення від іншого вінничанина: вночі невідомі особи заволоділи його автомобілем Daewoo Nexia бордового кольору, який був припаркований в дворі багатоповерхового будинку. 

Розпочалися слідчі дії. Згодом, поліцейські знайшли біля гаражів в прибудинковій території побиту викрадену автівку.

Як виявилося, до викрадення Daewoo причетний 43-річний житель міста Дніпро, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі. Чоловік, який в загальному провів за ґратами 27 років, не зміг прилаштуватись до цивільного життя. Не маючи роботи та коштів, він, в ніч з 9 на 10 серпня, пішов “прогулятись” містом. 

Перед тим як викрасти автівку, зловмисник розбив скло задніх дверей ВАЗу, припаркованого у дворі багатоповерхівки, та викрав магнітолу. “Гуляючи” далі, він розбивши скло задніх дверей Daewoo Nexia викрав із салону металопластикове вікно.

Потім повернувся, знайшовши ключі у підлокітнику, та вирішив вкрасти машину.

Фігурант поїхав кататись, але не впорався із керуванням й допустив зіткнення з автомобілями, припаркованими в одному із дворів. Після цього він проїхав ще кілька дворів, покинув автівку й втік. 

Завдяки злагодженій роботі поліцейських та проведеному комплексу слідчо-розшукових заходів оперативники знайшли та помістили правопорушника до ізолятора тимчасового тримання. Наразі вирішується питання щодо повідомлення чоловіку про підозру та обрання запобіжного заходу. 

Фото: Нацполіція Вінниччини



Переглядів: 800
Поширень: 0

Останні новини