Двоє людей потонули на водоймах Вінниччини за минулу добу

Одразу два нещасних випадки на воді сталися минулої доби на Вінниччині. Як повідомляють у ДСНС, один з них у селі Васютинці Барської територіальної громади, інший - в селі Надністрянське Мурованокуриловецької територіальної громади.

У неділю, 13 серпня, о 18:41 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те що, в с. Васютинці Барської територіальної громади у місцевому ставку виявили людину без ознак життя. Рятувальники за допомогою човна та рятувальної мотузки дістали 61-річного чоловіка з водойми та передали судмедекспертам.

Цього ж дня в с. Надністрянське Мурованокуриловецької територіальної громади втопився 41-річний чоловік. Його з води дістали місцеві жителі.

Рятувальники закликають: "У жодному разі не втрачайте пильність, коли відпочиваєте біля водойм! Обирайте для плавання тільки спеціально відведені для цього місця, уникаючи обідньої пори, коли сонце найбільш активне. Не купайтеся напідпитку та не запливайте далеко, якщо не впевнені у власних силах. Не допускайте, аби діти заходили у воду без нагляду дорослих."


Переглядів: 570
Поширень: 0

Останні новини