Прогноз погоди у Вінниці на сьогодні - яку погоду принесе на 15 серпня

Погода сьогодні, о 09:00 годині, просто ідеальна для того, щоб вийти з дому та насолодитися теплим сонцем. Термометр показує комфортну температуру +20°C, яку ви відчуєте, як +20°C. Вітер ледь навіває прохолоду, рухаючись зі швидкістю 1.9 м/сек.

 

Температура вранці буде приємною +15°C, але до 12:00 вона підніметься до +31°C. Так що не забудьте взяти з собою капелюх та захисний крем від сонця, щоб насолодитися літом на повну!

 

Навіть при такій теплій погоді вологість залишається в межах норми, на рівні 58%. Також, не треба хвилюватися про дощ – сьогодні його не передбачають, а небо буде ясним до вечора.

 

Якщо ви цікавитеся метеорологічною статистикою, то за останні 130 років саме сьогодні буде одним з найспекотніших днів, максимальна температура буде становити +33°C. У 1957 році термометр піднявся до +33.8°C. А найпрохолодніше було 1965 року, коли температура опустилась до +7.1°C.

 

Тож, вирушайте на вулицю та насолоджуйтесь цією чудовою літньою погодою! Не забувайте захищати себе від сонця та насолоджуйтесь кожною миттю цього прекрасного дня.



Переглядів: 580
Поширень: 0

Останні новини