Посівний календар: 17 серпня поради та рекомендації для роботи в саду та городі

Сприятливий Місяць завжди надихає на нові починання і плани. 17 серпня - це день, коли Місяць перебуває в зростаючій фазі та в знаку Лева. Це означає, що природа надає нам велику силу і позитивну енергію для важливих садових та сільськогосподарських робіт.

 

Підготовка до зими

Сьогодні прекрасний день для зберігання дозрілих плодів і коренеплодів на тривале зберігання. Зважте на вибір найкращих плодів для зберігання, так ви зможете насолоджуватися овочами взимку. Викопайте квіткові бульби та цибулини для подальшого зберігання. Це допоможе зберегти їх для майбутніх весняних висадок і розсаджувань.

 

Лікувальні трави

Серед приємних справ на сьогодні - збирання лікувальних трав та листя. Свіжі та ароматні трави можуть стати цінним доповненням до вашого чаю чи настою. Проведіть час на свіжому повітрі, збираючи рослини, які допоможуть вам підтримати стійкість організму до вірусів та сезонних простуд. 

 

Заготівля насіння

Не забудьте збирати насіннєвий матеріал та квіти. Це може бути основою для майбутніх посівів та розсаджувань. Якщо ви бажаєте виростити нові рослини, збереження насіння - це важливий етап у процесі створення вашого маленького раю.

 

Турбота про грядки та посадки: Інструкції для городників

Сьогодні доречно буде приділити час прибиранню прикореневої порослі та непотрібних полуничних вусів. Це дозволить вашим рослинам дихати та розвиватися. Займіться переробленням фруктів та овочів у консерви - це стане вам у пригоді взимку, коли ви зможете смакувати смачну домашню їжу.

 

Посадка та пересаджування рослин

Не гайте час та сійте декоративні дерева і чагарники. Посадіть волоський горіх, виноград і черешню. І не забувайте про ваші кімнатні рослини - гарденії, амарант та мімоза зараз потребують пересадки.

 

Сьогодні можливо провести час в саду, або на грядках, піклуючись про зелень. Така турбота може навіть вплинути на ваше самопочуття та душевний стан, даруючи гармонію та злагоду. 17 серпня - день, коли природа запрошує нас працювати в гармонії зі світом навколо. Відкрийте для себе красу садівництва та розпочніть новий день з посмішкою та ентузіазмом!


Переглядів: 411
Поширень: 0

Останні новини