Допомога це те, що тримає нас усіх на цій землі: історія волонтерства вінничанки Ірини Боровик

Вже вісім років пані Ірина безупинно наближає українську перемогу та допомагає вразливим категоріям. Свою активну волонтерську роботу, вона почала ще кілька років тому, але з початком повномасштабного вторгнення зосередила свої сили саме на допомозі військовим та внутрішньо переміщеним особам.

«На початку повномасштабного вторгнення, на базі однієї з вінницьких шкіл, був розгорнутий підрозділ територіально оборони, отож ми збирали потреби та закупляли необхідні речі та продукти. Медичні ліки, меблі, військовий одяг, дитяче харчування, засоби гігієни, місце для ночівлі, - усе це, і не тільки, щодня необхідне людям, які захищають нашу незалежність та за вимушених обставин опинились на Вінниччині. Отож, задля того, аби допомогти військовим та переселенцям, вирішила працювати безупинно. Ми усі українці і маємо єднатися. Всі, хто до нас звертався, а це були люди з різних регіонів — всі отримали необхідне», – каже вона.

Як розповідає волонтерка, її благодійний фонд допомагає не просто різним категоріям людей, а й закриває різноманітні потреби.

«Фонд піклується про кожного, тому надає різнопланову підтримку: дитячі автокрісла, коляски, медикаменти, візочки та милиці, меблі, матраци, гігієнічні набори та продукти харчування», - зазначає волонтерка.

До волонтерства Ірина Боровик залучає і своїх діток, які з дитинства знають, що допомога це те, що тримає нас усіх на цій землі.

«Бо Україна – це сильна та згуртована нація, яка переможе та вижене цю нечисть з нашої неньки!», – зауважила пані Ірина.



Переглядів: 597
Поширень: 0

Останні новини