Вінницький міський палац дітей та юнацтва запрошує на різнопланові гуртки

Вже незабаром розпочнеться новий навчальний рік, а заразом стартує набір на гуртки для малечі Вінницької громади. Активним діткам, які мріють знайти свої хобі та розвивати творчі чи спортивні здібності, Вінницький міський палац дітей та юнацтва пропонує різні напрямки гурткової роботи.

Зокрема, йдеться про можливість занять з кваліфікованими педагогами у таких напрямках, як:

програмування; Web-дизайн; робототехніка; лего-студія; шахи; початкове технічне моделювання; мультиплікація; вокал (ансамблевий та індивідуальний); хореографія (народна, бальна, спортивна, сучасна); інструментальний (барабани); театральне мистецтво; плавання; футбол; кульова стрільба; рукопашний бій; художня гімнастика; образотворче та декоративне мистецтво («Юний художник», «Тістопластика», «Амігурумі», «Кераміка та гончарство», «Мʼяка іграшка»); дизайн одягу та аксесуарів; психологія особистості; Крім того, працює авіамодельний клуб «Політ» (повітряні змії, технічне моделювання, авіамоделювання) (вул. Космонавтів, 63).

За час діяльності палацу, відвідувачами гуртків було здобуто чимало нагород, як і на Всеукраїнських, так і на Міжнародних аренах. Зокрема у 2022-2023 н.р. у 111 заходах Міжнародного, Всеукраїнського, обласного та міського рівнів взяло участь 2112 вихованців (52% від усіх здобувачів освіти закладу), які здобули 985 призових місць (60% від кількості учасників).

«У Вінницькому палаці дітей та юнацтва є чимало напрямків роботи. В нас працюють висококваліфіковані педагоги, які зможуть знайти спільну мову з дітьми та залюбки навчать і допоможуть здобути малечі свої перші перемоги. Чекаємо на своїх майбутніх вихованців, які знайдуть себе та у колі однодумців стануть частинкою нашої дружньої родини Палацу дітей та юнацтва», — зауважила директорка закладу Ірина Матусяк.

Для того, щоб записатись на будь-який з перелічених гуртків, переходьте за посиланням https://vmpdu.edu.vn.ua/gurtky-palacu або телефонуйте за номеромами 093-509-53-39 чи 098-309-98-39.



Переглядів: 631
Поширень: 0

Останні новини