Формула високого попиту постільної білизни «MirSon» криється в ідеальному тандемі стилю та високих технологій

Щоб відчувати радість життя необхідно завжди пам’ятати про комфортний щоденний відпочинок. Комфортне пробудження з відчуттям нових сил мотивує до дій, нових мрій та вражень. Формула здорового та міцного сну – це оптимальна температура в спальні, свіже повітря, тиша, правильно обладнане спальне місце та якісна постільна білизна торгової марки «MirSon» https://mirson.ua/ua/postelnoe-bele/ . Завдяки сучасним технологіям, користувачі білизни «MirSon» отримують максимальну користь та насолоду від екологічно чистих матеріалів, що подаровані природою для людей. 

Формула  високого попиту постільної білизни «MirSon» криється в ідеальному тандемі стилю та високих технологій.

Повноцінна релаксація організму та естетична насолода, що може бути краще?! Тільки вибір постільної білизни «MirSon».

Загартовані часом, виробники постільної білизни «MirSon» досі успішно забезпечують запити навіть найвибагливіших клієнтів. Радість від якості, комфорту та безпеки придбаного товару «MirSon» зберігається ще довго після здійснення покупки. 

Зробити правильний вибір та купити якісну полуторну або двоспальну постільну білизну вигідно та доцільно в інтернет-магазині «MirSon».

Виробники постільної білизни «MirSon»  пропонують клієнтам зануритись у широкий вибір екологічно чистих матеріалів, багатогранну гаму кольорів та зображень, дивують сучасним дизайном та наявністю розмірів. Отримавши замовлений товар, Ви здивуєтесь приємними тактильними відчуттями від покупки, а з часом ще й переконаєтесь у зносостійкості постільної білизни «MirSon». 

Наволочки, простирадла, підковдри тощо – все це радуватиме Вас і Вашу родину не один сезон. 

У каталозі торгового порталу до уваги потенційних покупців надана колекція комплектів для спальні в різному ціновому діапазоні, включаючи бюджетні варіанти та набори «преміум-класу». 

Незалежно від вибору спального набору – якість текстильних виробів для оздоблення ліжка не піддається сумнівам. Підтвердження – сертифікат санітарно-гігієнічної експертизи міжнародного зразка.

Тканини постільної білизни «МірСон» – комфорт і практичність

Постільна білизна «MirSon»  виготовлена з натуральних та штучних тканин, що мають яскраво виражені антисептичні та волого-всмоктуючі властивості. У категорію тканин «преміум-класу» для постільної білизни входить натуральний шовк, сатин чи перкаль. До списку недорогих матеріалів входить ситець, бязь, льон, бамбук.

Характерні особливості тканин:

Штучний, натуральний шовк - має ніжність, вишуканість, приємні тактильні відчуття. Перкаль - виготовлений з довгого волокна бавовни, матеріал щільний і гладкий на дотик. Сатин – зносостійка гладка тканина, нагадує шовк, підходить для щоденного користування без втрати зовнішнього вигляду. Ситець - полотна випускають у різноманітних забарвленнях, після прання може усісти в розмірах. Льон - використовується з нитками бавовни, щоб досягти певного рівня м'якості та гладкості тканини. Бамбукова тканина - унікальне полотно для шиття постільної білизни для дітей, має виражені антисептичні властивості. Мікросатин - м'яке махрове полотно, відмінно вбирає вологу, пропускає повітря, створює оптимальний мікроклімат у ліжку. Певних рекомендацій щодо підбору тканини не існує – це справа особистих переваг з урахуванням фізіологічних особливостей організму майбутнього користувача.

«МірСон» для Вашої спальні та ідельного сну

Вдало підібраний комплект для оздоблення ліжка – це одна із складових Вашого комфорту, здорового сну на естетичної насолоди. Щоб не розгубитись у багатогранності пропозицій, фахівці радять потенційним покупцям орієнтуватись в першу чергу на високу якість виробу. 

Параметри вибору – на що звернути увагу:

    Щільність тканини – важливий елемент, від якого залежить зносостійкість, експлуатаційний термін, стійкість до численних прань. Для мінімізації проявів алергічних реакцій текстильні вироби з елементами декору не повинні мати запаху фарби. Комплекти для оснащення дитячого ліжка краще вибирати із натуральних тканин без додавання синтетичних ниток. Підбір відтінку, кольору, малюнку або візерунків необхідно проводити з урахуванням особистих уподобань майбутнього користувача. Аксесуари для оздоблення спального місця для дорослих та дітей повинні відповідати параметрам ліжка/дивану, включаючи розміри матраца, подушок та ковдри.

Якщо Вам необхідно обрати комплект для ліжка євро розміру, зважте на розмір кімнати, її висоту, освітлення, дизайн спальні, оскільки вдалий вибір постільної білизни може як підкреслити, так і нейтралізувати переваги приміщення.

Де купити якісну постільну білизну в Україні?

Можна віддати перевагу бабусиному досвіду або ж скористатись досягненням цивілізації – покупки в Інтернеті. Вибір виробників такий же великий як і асортимент комплектів постільної білизни від торгової марки «MirSon». Тому радимо одразу переходити на сайт  «МірСон».

Зробити вибір з-поміж оригінального чи класичного оздоблення для оснащення спального місця на сайті ЛЕГКО! 

Вас здивує доступна вартість наборів із сатину, бязі, штучного шовку, мікросатину для дітей, підлітків та дорослих. Все ПРОСТО – ціна встановлена виробником «МірСон», додаткових НАЦІНОК реалізатора НЕМАЄ.

Позиційний ряд інтернет-магазину «МірСон» включає:

Двоспальні комплекти - складаються зі стандартних розмірів підковдри, простирадла, наволочок, відмінний варіант для сімейних пар. Полуторні комплекти - набір пари наволочок, підковдра та простирадла, підходить для односпальних диванів/ліжок. Комплекти євро-розмір - комплектація відповідає двоспальним комплектам, відрізняється підвищеною зносостійкістю, довговічністю.

Продаж постільної білизни «MirSon» проходить за програмою лояльності. Для потенційних клієнтів передбачені акції, знижки, бонуси, а також доставка товару в будь-який регіон України. Вигода покупки є очевидною!

Дізнатися більш детальну інформацію про оформлення замовлення постільної білизни «MirSon» або терміни її доставки можна за допомогою зворотного зв'язку або за телефоном: +38 (067)109-75-93. 

Бережіть здоров'я - купуйте постільні речі лише високої якості!

ТМ «MirSon» - ВСЕ для Вашої спальні та ідеального сну!


Переглядів: 584
Поширень: 0

Останні новини