Казки Сходу у одязі й у танці

Вчора у ресторані Mont Blanc відбулося надзвичайне дійство, що занурило всіх присутніх у світ сповнений магії Сходу. Глядачі побачили показ колекції осінь-зима 2018-2019 «Desert Rose» Дизайнерської студії трикотажного одягу Наталі Горбонос та грандіозне театрально-хореографічне шоу «The Great Silk Road» від Ірини Байгузіної і Сергія Костецького, творчої пари, що працює під назвою «Presenza Dance Projert».

Уявна подорож давніми пустельними шляхами почалась з одягу, створеного з натуральних тканин і оздобленого неймовірними прикрасами й візерунками. Назва колекції – «Троянда пустелі», так називають кристалічні утворення, що народжуються серед давніх пісків і вважаються символом вічного кохання.

Сукні-светри з мохеру з рукавом-кімоно, брючні костюми плавних форм для мандрівниць, вишукані сукенки для сучасних чарівниць і Шамаханських цариць. Вільні драпіровки і стильні капюшони віддалено нагадували одяг бедуїнів. Показ супроводжуватиметься феєричним лазерним шоу, що допомогло присутнім відчути колорит країн Сходу.

Друга частина вечору почалась коли присутніх попросили зв’язати один до одного шовкові різнокольорові клаптики, для утворення «Шовкового шляху». Це був початок феєричного шоу-проекту відомих танцівників Ірини Байгузіної і Сергія Костецького. «The Great Silk Road» - це історія в танці, метафорична подорож двох закоханих різними країнами і культурами вздовж Великого Шовкового Шляху. 

Сценарист і режисер-постановник вистав проекту – Ірина Байгузіна. Головний хореограф проекту – Сергій Костецький. Вони ж – провідна танцювальна пара постановок. Пластика танцівників, вбраних у одяг пошитий для них дизайнеркою Наталією Горбонос заворожувала. Шал східних танців і колорит яскравих країн Сходу причарували глядачів і змусили довго аплодувати талановитим танцівникам, що шаманили на сцені казку з «Тисячі і однієї ночі».



Переглядів: 3081
Поширень: 0

Останні новини