Допомога у кілька кроків: як знайти кваліфікованого психотерапевта

У житті, сповненому стресів, важливо підтримувати своє ментальне здоров’я. Вирішенню психологічних проблем та розвитку особистості сприяє психотерапія.

Сервіс Розмова дозволяє у кілька простих кроків обрати фахівця-психотерапевта та отримати кваліфіковану допомогу у зручному для вас форматі.

Про особливості сервісу

Оперативність є важливою, адже інколи саме складність пошуку потрібного спеціаліста може стати причиною того, що це питання постійно відкладається. Окрім того, не всім і не завжди зручно саме фізично ходити на зустрічі з психотерапевтом, до того ж хочеться бути впевненим у професійності людини.

Вирішити ці та інші проблеми здатен саме сервіс Rozmova - зручний інструмент, завдяки якому можна швидко знайти необхідного кваліфікованого фахівця та обрати бажаний формат спілкування.

Так, тут доступні послуги кількох сотень спеціалістів, які підберуть потрібний саме у вашому випадку метод терапії (наприклад, когнітивно-поведінкова терапія, Гештальт-терапія, екзистенційна терапія тощо).

Для кого?

Психотерапія може покращити ментальне здоров'я людини будь-якого віку та статусу, вона здатна допомогти впоратись з різноманітними труднощами у різних сферах життя. На платформі Rozmova ви отримаєте консультацію фахівця саме під ваш запит.

Наприклад, для вашої зручності ви можете обирати формати зустрічі - онлайн чи особисто (послуга доступна у низці міст), вказувати різноманітні побажання та теми для обговорення.

Окрім терапії для дорослих, доступні спеціалісти для роботи з дітьми віком від 7 до 17 років. Сесії з ними відбуваються після узгодження з батьками.

Також на платформі є можливість отримати послуги фахівців для цілих компаній. Так, у розділі "Бізнесу" розповідається про можливі індивідуальні терапії, вебінари, групи підтримки та коуч-сесії.

Як усе відбувається?

Для початку варто сформувати запит щодо своєї проблеми. Для цього на сайті ви заповнюєте анкету, в якій вказуєте, зокрема:

бажаний формат зустрічі з фахівцем (онлайн, очно у вибраних містах чи комбіновано); тип терапії (індивідуальна, парна, дитяча); обираєте до 10 пунктів, про які хочете проговорити з психотерапевтом в першу чергу.

За тим можна вказати додаткові побажання. Наступний крок - вибір спеціаліста та, власне, запис на сеанс у зручний для вас час.

Далі потрібно оплатити послугу потрібно за добу до сеансу, зробити це можна онлайн (в тому числі й з закордонних банків). Завчасна оплата дозволяє психотерапевтам правильно спланувати графік та бути впевненими, що сесія відбудеться.

Сесію можна провести на будь-якій платформі з можливістю відеозвʼязку: Zoom, Telegram, Viber, Skype, Google Meet тощо.

Фахівець вислухає вас та визначить підхід, який допоможе впоратись з тими чи іншими труднощами.

Відтак, радимо не відкладати піклування про своє ментальне здоров’я, адже для цього достатньо зробити лише кілька простих кроків.


Переглядів: 769
Поширень: 0

Останні новини