У Вінниці запрошують на безкоштовні заняття зі спортивної радіопеленгації

На тренування зі спортивної радіопеленгації запрошуються діти віком від 10 років. Заняття безкоштовні.

Набір у секцію проводить тренер Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи №2, Майстер спорту України, переможець та призер чемпіонатів України, Європи та Світу Богдан Войцехівський.

Тренер наголошує, що під час систематичних занять спортсмени зміцнюються фізично, а ще набувають навичок логічного та критичного мислення. Тренування проходять на свіжому повітрі.

«Особисто для мене спортивна радіопеленгація – це життя. Це дев’ять років насолоди, подорожей, знайомств, досвіду, невдач та перемог. Я відчуваю, що це моє покликання – продовжувати розвиток нашого спорту», – зазначив Богдан Войцехівський.

Вихованка секції спортивної радіопеленгації Анастасія Лаврикова зазначила, що для неї спортивна радіопеленгація відкрила нові можливості.

«Спортивна радіопеленгація стала для мене другою сім’єю, завдяки, якій мені відкрилися безліч нових можливостей, постійно з’являються нові враження. Цей вид спорту виховує морально та фізично», – каже спортсменка Анастасія Лаврикова.

Для запису на секцію радіопеленгації вінничани можуть звертатися за телефоном: 096 565 20 86 (тренер Богдан Войцехівський).

Нагадаємо, що спортивна радіопеленгація – це вид радіоспорту, головним завданням якого є пошук радіопередавача у лісистих місцевостях. Він ґартує не лише фізичні якості, а й інтелектуальні здібності. Аналітичне мислення допомагає правильно прокласти оптимальний маршрут і оцінювати ситуацію.



Переглядів: 588
Поширень: 0

Останні новини