Яке сьогодні свято: церковний календар, прикмети та заборони на 22 серпня

Сьогодні, 22 серпня відзначають релігійне свято День пам'яті святого апостола Матфія. Також сьогодні відзначають, Міжнародний день пам'яті жертв актів насильства на основі релігії, або переконань

 

Яке церковне свято сьогодні, 22 серпня? Головна інформація про День пам'яті святого апостола Матфія.

В церковному календарі сьогоднішній день позначається, як -  пам’яті святого апостола Матфія. Він народився у Вифлеємі та змалечку вивчав Закон Божий, віддавши перевагу Священним Книгам під керівництвом святого Симеона. При явленні Ісуса Христа на світ, Матфій відразу впізнав у Ньому Месію та беззаперечно пішов за Ним. Його включили до числа 70 апостолів. Після Вознесіння апостол Матфій був обраний одним з 12 апостолів за допомогою жереба. Він також був свідком пришестя Святого Духа, разом з іншими апостолами. Матфій проводив проповіді в Юдеї та Єрусалимі, віддавши своє життя за ширення християнства. Його смерть, за різними джерелами, була спричинена камінням, або розп'яттям.

 

Прикмети на сьогодні: Як визначати погоду за прикметами 22 серпня.

Ранкова роса — гарний знак на сьогодні. Цей індикатор передбачає сонячну та теплу погоду, що може подарувати вам гарний настрій та енергію.

Ясна ніч на свято апостола Матфія — віщує дощ. Традиційно вірять, що якщо ніч була ясною, то сьогодні може бути дощ. 

Південний вітер — снігова зима. Інтерпретація напрямку вітру може передбачити характер погоди в майбутньому. Якщо сьогодні дме південний вітер, то можна чекати снігову зиму.

Тиха погода — тепла осінь і зима. Спокійний і безвітряний день, віщує нам теплу осінь та сніжну зиму.

 

Заборони на сьогодні: Що не можна робити 22 серпня, щоб уникнути невдач 

Вибір дорогих покупок та зміну місця роботи - варто відкласти на інший. Традиційно цей день вважається несприятливим для серйозних змін.

Розглядання Місяця та потирання рук - краще уникнути цих дій сьогодні. Ці дії сьогодні провокують втрату енергії та негативно впливають на настрій.

Вживання алкоголю та трав'яних настоїв - заборонено сьогодні. Традиційно цей день вважається несприятливим для вживання спиртних напоїв.

Запобігання конфліктам та хвастощам — може зберегти вас від непотрібних негараздів та зберегти гармонію у вашому житті.

Доїння корови після заходу сонця — вважається поганим знаком, що може призвести до проблем зі здоров'ям.

У кого сьогодні будуть іменини (день ангела)?

Не забудьте привітати сьогодні своїх рідних та знайомих, які відзначають 22 серпня День ангела. За церковним календарем сьогодні, 22 серпня день ангела відзначають власники таких імен:

Антон, Аріна, Григорій, Дмитро, Іван, Ірина, Леонтій, Макар, Маргарита, Марія, Матвій, Олексій, Петро, Самуїл, Юліан, Яків, Ян


Переглядів: 1566
Поширень: 0

Останні новини