Маленьких вінничан запрошують на гурток з авіамоделювання технічної майстерні

Вже незабаром у Центрі підліткових клубів VinSmart розпочнеться новий набір на різнопланові гуртки. Вінницьких дітей запрошують на навчання у гуртки технічного спрямування, серед яких – авіамоделювання.

Як розповідає директор VinSmart Центру Дмитро Мира, вивчати основи авіамоделювання та виготовляти власноруч літальні апарати можуть діти віком від шести років. Відповідні заняття будуть проходити на базі VinSmart Центр за адресою вул.Привокзальна, 2/1.

“Мета роботи гуртка полягає в ознайомленні вихованців з принципами авіамоделювання, сприянні їх професійному самовизначенню, прищепленні любові до праці. В подальшому це гарантує успішне навчання у професійній та вищій школі. Підготовка компетентних авіаконструкторів дасть можливість вивести Україну на конкурентоспроможний рівень ринку ідей, винаходів, проєктування новітніх моделей авіаційної техніки, – розповідає він. – За час роботи гуртка, наші педагоги вже навчили та випустили понад 250 вихованців. Отож, запрошуємо вінницьку малечу стати дружньою родиною нашого центру”.

Загалом, авіамоделювання – один із найпоширеніших видів технічної творчості. Це одне з улюблених занять учнівської молоді, масовий технічний вид спорту, який допомагає ознайомитися зі світом авіації.

За словами начальниці відділу молодіжної політики ВМР Юлії Мончак, заняття в гуртку розвивають у дітей інженерні навички, поглиблюють знання з математики, фізики, хімії, креслення та інших дисциплін, допомагають організувати змістовне дозвілля.

Нагадаємо, що запис до гуртка відбуватиметься з 1 по 15 вересня. Потрібно особисто прийти у Центр та написати заяву про вступ до гуртка. Усі гуртки VinSmart Центру працюють безкоштовно.
Деталі про запис малечі за телефоном 50-82-13.



Переглядів: 523
Поширень: 0

Останні новини