Суші та культурна різноманітність: дослідження різних стилів суші з Азії у Дніпрі

Смачна азійська їжа зазвичай передбачає велику кількість спецій, прянощів та бурю смаків. У випадку з усіма улюбленими ролами та суші, справа інакша. Ці страви універсальніші, адже є величезний вибір, розрахований на різні бажання споживачів. Їх можуть інтерпретувати та створювати спеціально під українські реалії, або ж навпаки, пропонувати щось кардинальним чином нове для європейців, зберігши традиційний та справжній смак цих популярних страв із рисом та рибою.

Варто розуміти, що видів суші та ролів є безліч навіть в Азії. Що вже казати про українські заклади, які намагаються познайомити своїх клієнтів лише з найкращими та зрозумілими нам смаковими поєднаннями. Для тих, хто мріє познайомитися з найяскравішими течіями та стилями приготування азійських суші та ролів, слід звернутися до закладу, в якому кухарі точно знають, що вони роблять. Ця страва вимагає не лише дотримання всіх пропорцій, а й певної процедури приготування. Відтворити її досконало під силу не всім кухарям, але Roll-Club це точно вміють. Тому замовляти азійські суші та роли за традиційними рецептами слід на сайті roll-club.dp.ua

Ресторан суші з різними напрямами 

Чи наголошувати на традиціоналізмі, чи спробувати придумати щось своє – з цією проблемою часто стикаються сучасні суші-бари. Проте, органічне об'єднання нового і старого дозволить одразу вбити одним ударом двох зайців. Для цього важливо, щоб всі клієнти були задоволені як ті, хто хоче спробувати новинки, або ті, хто замовляє суші з традиційними азійськими смаками. Щоб клієнтам було легше визначитися у виборі, сучасні заклади, у тому числі й Roll-Club, пропонують різноманітний вибір у меню. Загалом усі суші заведено ділити на кілька видів залежно від розташування риби та зовнішнього вигляду. Вирізняють:

нігірі. По суті, це тонкий зріз риби, який кладуть зверху на грудочку рису і з'єднують тонкою смужкою норі. сашими, які пропонують відсутність рису у складі страви та виглядають як тонко нарізані шматки сирої риби. гукан-маки, які представлені у вигляді конуса з норі, в якому знаходиться риба та іноді рис. Це більш звичні для європейців як на смак, так і за зовнішнім виглядом та подачею суші.

Проте, варто зазначити, що в азійських країнах популярними також є не типова для українців подача Чираші-суші, які є тарілкою з рисом, на яку зверху кладуть сиру рибу, овочі або різні морепродукти.

Доставка суші прямо до оселі 

Незалежно від того, які суші чи роли замовляє покупець, важливо, щоб риба та морепродукти зберігали свої корисні якості та не зіпсувалися під час транспортування. Для цього Roll-Club використовує лише якісне упакування. Серед конкурентів ресторан виділяється не лише турботою про покупців, а й широким асортиментом продукції. У меню є як класичні азійські суші та роли, так і популярні у всьому світі «Філадельфія» та «Каліфорнія», які відрізняються яскраво вираженим смаком.

Ще однією характерною особливістю закладу є швидка доставка замовлень. Клієнтам потрібно лише залишити на сайті заявку. Для цього слід вибрати відповідні позиції з меню на сайті та перенести їх у кошик. Після цього заповнити спеціальну форму замовлення, правильно вказавши всі необхідні дані. У такому разі замовлення прийде точно за адресою у максимально короткий термін. 

Ну і хоча не найголовнішою відмінністю, але теж значним плюсом, є великі порції. Замовивши стандартний набір ролів, можна бути впевненими, що він замінить повноцінне приймання їжі, буде це обід чи вечеря. Однак, оптимальна порція якраз відмінно підійде, щоб не переїсти зайвого.


Переглядів: 681
Поширень: 0

Останні новини